Hava Durumu

MÜSİAD’da Otomotiv Test Merkezi

Yazının Giriş Tarihi: 21.09.2016 04:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.09.2016 04:52
Ülkemizin ilk otomotiv test merkezi bilindiği gibi Yenişehir’de hayata geçiriliyor. Yeri ve yapımı uzun süre gündemi işgal eden ve yoğun kulis çalışmaları sonunda yerine Bursa Yenişehir’de karar kılınan bu merkez,  adım adım ilerliyor. 
Merkezin yapılacağı yerin belirlenmesinden, yerin kamulaştırılmasına; rüzgarından, hava kirliliğine; ulaşım sorunlarından, teknik özelliklerine kadar birçok konu süreçte gündeme gelmişti.     Ana sanayi veya Otomobil Sanayicileri Derneği konunun neresinde onu tam olarak bilmiyorum, ama ülkemizin ilk Otomotiv Test Merkezi bugün MÜSİAD Bursa Şubesi’nde masaya yatırılıyor.



Yenişehir’de yapımı devam eden Otomotiv Test Merkezi’nin detaylar TSE Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Vedat Demir ve Otomotiv Test Merkezi Daire Başkanı Gökhan Özkök tarafından sanayicilere aktarılacak.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Otomotiv Sektör  Kurulu Başkanı Mehmet Demirci, otomotivcileri saat 19.00’daki toplantıya davet etti.

Mahmut Eroğlu tenis turnuvası

Yeşil Rotary Kulübü’nün,  tenis turnuvasının ikincisi, bu yıl 1-2 Ekim tarihleri arasında yapılıyor.  Turnuva milli sporcu Mahmut Eroğlu adına düzenlenecek.
Yeşil Rotary Kulübü, bu yıl da 100’e yakın çocuğu tenisle buluşturuyor. Podyum Park Tenis Kulübü tesislerinde  12 yaş grubundaki kız-erkek 48 çocuk ve 8 yaş grubundaki kız-erkek 50 çocuk raket sallayacak.

UÜ Sosyal Yaşam’ın ihalesi



Uludağ Üniversitesi eğitim birimleri ve Tıp Fakültesi Hastanesi’nin yakınına yapılacak ve muhammen bedeli 140 milyon lira olarak hesaplanan Sosyal Yaşam Merkezi ihalesi bugün yapılıyor.
Uludağ Üniversitesi Görükle Kampusu’nde yaklaşık 65 bin öğrenci, 8 bin çalışan ve özellikle sağlık hizmeti almak için her gün giriş yapan 10 bin kişi, Görükle Kampusu’nde yaklaşık iki yıl sonra her türlü ihtiyacını karşılayabilecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.