Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mustafa Dündar ve Osmangazi Meydanı

Yazının Giriş Tarihi: 10.03.2019 07:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.03.2019 07:03

Osmangazi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Osmangazi belediye başkan adayı AK Partili Mustafa Dündar, dün Mercury Otel'de düzenlediği bir basın toplantısı mega projelerinden biri olan "Osmangazi Meydanı"nın tanıtımını yaptı.


2011 yılında Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Osmangazi Meydanı" projesini gündeme getiriyor. 2014 yılına gelindiğinde proje paylaşılıyor. Bununla beraber kentte "Buralar nasıl yıkılacak? Bu kadar bina nasıl istimlak edilecek?" soruları ayyuka çıkıyor.
Bunları söyleyenlerin unuttuğu bir şey var. Mustafa Dündar'ın ısrarcı, inatçı ve azimli karakteri. Ve 2019 Mart'ına gelindiğinde Mustafa Dündar göğüsünü gere gere Bursa'nın ve Bursa medyasının karşısına çıkıyor ve "Osmangazi Meydanı"nı anlatıyor.
Bu etkinliğe katılanlar arasında TBMM İnsan Hakları inceleme Komisyonu Başkanı AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti MKYK Üyesi Bursa Milletvekili Efkan Ala, AK Parti Milletvekilleri Dr.Mustafa Esgin, Refik Özen ve Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttişfakı'nın AK Partili Adayı Alinur Aktaş, MHP Osmangazi İlçe Başkanı Seyfi Seyfioğlu, belediye bürokratları ve belediye meclis üyeleri ile adayları vardı.

Etkinlik "Kamulaştırma sürecini anımsatan" bir filim ile başladı. Sonrasında Mustafa Dündar bir konuşma yaparak, Osmangazi Meydanı projesini anlattı. Arkasından projenin mimarı Han Tümertekin teknik detayları anlatan bir sunum yaptı.
Sonrasında ise Alinur Aktaş, Efkan Ala, Hakan Çavuşoğlu birer konuşma yaptılar.

BAŞKAN DÜNDAR'IN KONUŞMASINDAN

Osmangazi Şehircilikle Kazanacak, sloganıyla yola çıkan Mustafa Dündar konuşmasında "İnsanın neye ihtiyacı varsa, şehrimizde o olmalı" diyerek "Önce İnsan" deyişini anımsattı.
Mustafa Dündar sonrasında şunları söyledi:
"Güçlü bütçe ve kararlı bir yönetimle 84 binayı, toplamda 22 bin 500 metrekare alanı 143 milyon 217 bin liraya kamulaştırdık. Artık Bursa'nın meydan sorunu konuşulmayacak. 37 bin metrekare alanda, millet kıraathanesi, kütüphane, sergi salonları, konferans salonu, 2 bin araçlık 4 katlı yeraltı otoparkı, tiyatro salonları ile birlikte 19 bin 750 metrekarelik bir meydan alanı olacak. Ulubatlı Hasan Bulvarı'ndaki doğu-batı trafiği yer altına alınacak, Merinos'a doğrudan geçiş sağlanacak. 24 saat yaşayan şehrin merkezi olacak bir meydan yapıyoruz."

ÇAVUŞOĞLU VE SALMAN İLE MUHABBET

Toplantının sonunda AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu ile AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman masamıza geldiler.
Gerçekten de yoğun bir program içinde çalıştıklarını dile getiren Hakan Çavuşoğlu, "Bu bizleri yormuyor. Hepimiz ülkemiz için üstüne düşeni yapmaya çalışıyoruz." dedi.Ayhan Salman ise gönüllülerle birlikte Bursa'da 300 bin ev ziyaretini hedeflediklerini dile getirdi ve şu ana kadar 100 bin ev ziyareti yaptıklarını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.