Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Necla Orhan, fotoğraf ve Orhan Holding

Yazının Giriş Tarihi: 20.11.2017 07:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.11.2017 07:32

Orhan Holding, İbrahim Orhan'ın kurduğu ve Bursa yerelinden çıkarak 3 kıtada 13 ülkede kurduğu fabrika ve yaptığı yatırımlarla dev bir kuruluş haline getirdiği otomotiv yan sanayiinin ülkemizdeki en büyük gruplarından birisi.
Bu değerli kuruluşumuz iş yaşantısındaki başarılı çizgisini sosyal sorumluluk bağlamında eğitimden, sağlığa oradan sanat kültüre uzanan bir yelpazede topluma katma değer yaratarak taçlandırmaya devam ediyor.
Orhan Holding'in bu alandaki geleneksel hale gelen etkinliklerinden biri de 19 yıldır ulusal bazda, 13 yıldır da uluslararası platformda gerçekleştirdiği Orhan Holding Uluslararası Fotoğraf Yarışması.
Bu yıl 70 ülkeden, 714 fotoğraf sanatçısının toplam 5992 fotoğrafla katıldığı yarışmanın ödül töreni ve sergisi 09 Aralık 2017 Orhan Holding Teknik Oto BMW'de gerçekleştirilecek.
Orhan Holding'in bu projesi FIAP tarafından gümüş plaketle onurlandırıldı ve aynı zamanda Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu tarafından da üçüncü yıldızını aldı.
Orhan Holding'in fotoğraf ile buluşmasının mimarı holding onursal başkanı İbrahim Orhan'ın eşi Necla Orhan. Onun fotoğraf tutkusu Beşiktaş'taki gençlik yıllarında dinlemiş olduğu fotoğraf konulu bir radyo programı ile başlıyor. O günden bu güne devam eden bu tutku 19 yıl önce kurum içinde başlatılan bugün ise uluslararası platformda saygın bir hale gelmiş bir organizasyona dönüştü.
Özünde bu ve benzeri organizasyonların Bursa ve Türkiye'nin marka değerine yapmış olduğu önemli katma değerler var. Bu hiçbir zaman göz ardı edilmemeli. Bursa ve ülkemizin tanıtımı noktasında böyle bir önemli oluşumu gerçekleştirdiği için Orhan Holding'e ve Necla Orhan'a teşekkür ediyorum.
Ayrıca bu doğru modelin, diğer grup ve kuruluşlarımıza da örnek oluşturmasını diliyorum.

Mudanya'ya saygın ödül

Tarihi Kentler Birliği 'nin 16. Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması'nda 69 belediyeden 143 proje değerlendirildi.
Bu yarışmada Mudanya Belediyesi iki ödüle layık görüldü. Mudanya Belediyesi, Taş Mektep Restorasyon Projesi ve Girit Mahallesi Cephe Sağlıklaştırma Projesi ile bu ödülleri aldı.
Mudanya'nın UNESCO hedefinde ilk adımı attığına vurgu yapan Başkan Hayri Türkyılmaz, ödülü tüm Mudanyalılara armağan etti.
Kutluyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.