Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Neriman Bale'den 35. yıl resitali

Yazının Giriş Tarihi: 25.05.2019 08:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.05.2019 08:16

Neriman Bale Okulu bundan 35 yıl önce 1984 yılında Bursa'da kuruldu. Neriman Nihal Bekiroğlu'nun kurduğu bu okul kentimizin bale sanatı ile tanışmasına vesile olurken, ülkemize de ulusal düzeyde çok sayıda sanatçı yetiştirdi.
Neriman Bale Okulu 35. yıl resitalini pazar günü saat 19.00'da Merinos AKKM Osmangazi Salonu'nda gerçekleştirecek.


Bu resital Türk Çocuk Nörolojisi Vakfı yararına yapılıyor. Elde edilecek gelir bu vakfa bağışlanacak.
Tüm yaşantısını bale sanatına adayan Sevgili Neriman Nihal Bekiroğlu, uzunca bir süredir resitallerini çeşitli vakıf ve derneklerin yararına yapıyor. Bu açıdan da önemli bir sosyal sorumluluğu yerine getirmiş oluyor.
Ben kendisini şimdiden kutluyorum. Güzel bir resital olacağına eminim. Dileğim 40. yılda da bu güzelliği birlikte paylaşmak.

SMMMO'DA SEÇİM HEYECANI

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, 4 bini aşkın üyesi ve 2 bini aşkın stajyeri ile kentimizin etkin odalarından biri olarak çalışmalarını sürdürüyor.
3568 sayılı Serbest Muhasebeci Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Kanunu, 13.06.1989 tarihinde yürürlüğe girdi. 07.02.1990 tarihinde T.C. Maliye ve Gümrük Bakanlığı Gelirler Genel Müdürlüğü Serbest Muhasebeci Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Geçici Kurul Başkanlığı'na BSMMMO tüzel kişilik kazanması için başvuruda bulunuldu. 12.02.1990 tarihli onay ile bu başvuru uygun bulundu ve oda kuruldu.


Müteşebbis Heyet, 20.01.1990 tarihinde göreve başlayarak ilk genel kurulun yapıldığı tarihe kadar bu görevlerini sürdürdü.12 Mart 1990 tarihinden 15 Mayıs 1990 tarihine kadar ilk genel kurula katılacak olan üye kayıtları tamamlandı. Bu dönemde izin belgesi sahibi 1161 meslek mensubundan 1086'sının Odaya kayıtları gerçekleştirilmiş, bu üyelerin dağılımı ise; 736 Serbest Muhasebeci ve 350 Serbest Muhasebeci Mali Müşavirdi.
Bugün Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) 23'üncü Olağan Genel Kurulu'nu saat:10.00'da BUTTİM Kültür Merkezi A Salon'da yapacak. Yarın da BAOB Yerleşkesi Zemin Kat Toplantı Salonu'nda seçim var.
Mevcut başkan Ahmet Hikmet Sönmez 6 yıldır(2 dönem) bu görevi sürdürüyordu. Bu nedenle aday olamıyor. Öncelikle kendisine odasına yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ediyorum.
Seçimde 2 aday çekisecek. Biri Çağdaş Muhasebeciler Grubu adına Doğan Yılmaz ve diğeri de Meslekte Dayanışma ve Birlik Grubu adına Asım Karaman.
Ben adaylara başarılar dilerken, kentimize yakışır bir genel kurul olacağı inancımı şimdiden belirtiyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.