Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nilüfer'e büyük ödül

Yazının Giriş Tarihi: 29.11.2017 07:36
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.11.2017 07:36

Nilüfer Belediyesi, Avrupa'dan önemli bir ödül aldı. Sürdürülebilir Şehirler Platformu, Yerel Çevresel Girişimler Uluslararası Konseyi tarafından Dönüştürücü Eylem Ödülü, Bursa Nilüfer Belediyesi'ne verildi.
Merkezi Brüksel'de olan platformda bu yıl 11 Avrupa ülkesinden, 35 kent çeşitli projeleri ile başvurdular. Bu kentler arasından dört kent finale kaldı ve ardından büyük ödül Nilüfer Belediyesi'ne geldi.
Nilüfer Belediyesi bu ödüle üç önemli projesi ile başvurmuştu. Bu projeler Mahalle Komiteleri Projesi, Nilüfer Enerji Kooperatifi ve Nilüfer İnovasyon Merkezi projesiydi.
22 Kasım'da Belçika'nın Brüksel kentinde yapılan ödül törenine Nilüfer Belediyesi adına Nilüfer Meclis Üyesi Pelin Sevgi katıldı.
Dün Nilüfer Halkevi'nde düzenlenen bir basın toplantısı ile Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bizlere ödülü ve ödüle layık görülen projeleri anlattı. Sonra da Nilüfer İnovasyon Merkezi gezildi. Oradaki çalışmalar hakkında da Bozbey, bizlere bilgi verdi.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, şunları söyledi:
"Yıllardır sürdürdüğümüz çalışmaların ne kadar doğru çalışmalar olduğunu Avrupa'dan aldığımız bu ödül ile kanıtlamış olduk. Bu ödülde arkadaşlarımızın büyük çabası var. Hepsini gönülden kutluyorum."

Başkan Bozbey'den Adnan jesti...

Nilüfer Belediyesi'ndeki basın toplantısının ardından, bizler çay içmek üzere Başkan Mustafa Bozbey'in odasına geçtik.
Odanın içindeki yuvarlak büyük sehpanın çevresine Camelot'taki Kral Arthur'un Yuvarlak Masa Şövalyeleri gibi oturduk. Bu arada çay içerken birden içeriye bir mumu yanan pasta girdi ve "İyi ki doğdun, Adnan" şarkısı başladı.
Sevgili Adnan Baştopçu'nun doğum günüymüş. Ona Mustafa Bozbey bir jest yapmış. Adnan'ın mumu üflemesinin ardından pastamızı da yedik. Bu Arada Mustafa Bozbey selfie çekmeyi ihmal etmedi.
Doğaldır, Bozbey'i yakalamışken, gazeteci arkadaşlar kafalarındaki soruları da sormaya başladılar.
Adnan kardeşime tüm sevdikleri ile beraber uzun ve sağlıklı yıllar diliyorum.

İlker Başbuğ, Bursa'ya geliyor

26. Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ yarın Bursa'ya geliyor. Başbuğ, 30 Kasım 2017 Perşembe akşamı saat: 18.00'de, Uludağ Üniversitesi Mete Cengiz Kültür Merke-zi'nde, Uludağ Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu'nun misafiri olacak.
Başbuğ "Ortadoğu ve Türkiye" konulu bir konferansa katılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.