Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nilüfer'in 30. yıl coşkusu

Yazının Giriş Tarihi: 19.06.2017 07:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.06.2017 07:43

Nilüfer Belediyesi'nin kuruluşunun 30. yılında, personel, Üçevler Spor Tesisleri'ndeki futbol sahasında düzenlenen gecede iftarda bir araya geldi.
Nilüfer Belediyesi personelinin aileleriyle birlikte katıldığı geceye Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey ile CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal, Nilüfer Belediye Meclisi'nin eski ve mevcut meclis üyeleri, başkan yardımcıları, muhtarlar katıldı.

İftar öncesi Yüzüncüyıl Türk Müziği Korosu, seslendirdiği eserler ve ilahilerle geceye anlam kattı. İftar saati geldiğinde okunan ezanın ardından Nilüfer İlçe Müftü Vekili Mustafa Arif Ayık, Nilüfer Belediyesi çalışanlarıyla dua etti.

İftar sonrası konuşma yapan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey önce, Nilüfer Belediyesi'nin kuruluşundan bu yana hizmet veren başkanlara da tek tek teşekkür etti. Başkan Bozbey "İçimizdeki Nilüfer sevgisini ve aidiyet duygusunu daha da geliştirerek çalışacağız. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da, 'Önce insan' ilkemize sahip çıkalım. Vatandaşa hizmet noktasında 'Gülümseyin Nilüferdesiniz' sloganımıza yakışan davranışlar içinde olmaya devam edelim." dedi.

-Babalar Günü

Dün Babalar Günü'ydü. Yıllar geçtikçe insan babasının zamanında yaptığı değerlendirmelerin ne oranda doğru olduğunu, yaşayarak anlıyor.
Hayatta olan tüm babaların gününü kutluyorum. Aramızdan ayrılanlara da rahmet diliyorum.

-Yeni nesil dondurma: Ünido

Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı dondurma üretti. Üniversitenin ürettiği dondurmalar "Ünido" markasıyla satışa sunuldu.

Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı Öğretim Görevlisi Dr. Engin Yılmaz, Bilimsel Araştırma Projesi kapsamında başlattıkları "Probiyotik ve prebiyotik (simbiyotik) kullanılarak yeni nesil dondurma üretimi" projesinin son ayağını tamamladıklarını dile getirdi.
Dondurmanın Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan üretim izni, Türk Patent ve Marka Kurumu'ndan da marka tescili yaptırıldı.
Nice yeni ürünlere.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.