Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nilüfer ve piyano

Yazının Giriş Tarihi: 14.12.2016 01:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.12.2016 01:48
Bursa’da yerel yönetimler arasında sanat ve kültüre en çok değer veren ve etkinliklerinde yer veren belediyemiz tartışmasız Nilüfer Belediyesi. 
Bu kapsamda belediyemiz yeni bir etkinliğe daha imza attı. Nilüfer Belediyesi’nin gerçekleştirdiği 1. Bursa Nilüfer Uluslararası Piyano Yarışması ve Festivali kapsamında 22 ülkeden 182 yarışmacı Bursa’da sahne alıyor.
Nilüfer Belediyesi tarafından Bursa’da ilki gerçekleştirilen Bursa Nilüfer Uluslararası Piyano Yarışması ve Festivali kapsamında 77 yaşındaki sanatçı Moskova Konservatuvarı Piyano Bölümü Başkanı Vladimir Tropp ve Long Island Konservatuvarı Piyano Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tamara Poddubnaya, Nazım Hikmet Kültürevi’nde sahne aldı. 



Vladimir Tropp,  L.V. Beethoven’ın ve Chopin’in eserlerini  piyanosuyla seslendirdi. 
Piyano yarışmasında dereceye girenler bugün saat 14.00’de Merinos Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi (AKKM)’de düzenlenecek törende ödüllerini alacak.     
Bursa Nilüfer Uluslararası Piyano Yarışması ve Festivali’nin kapanış konserini dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say bugün 20.00’de AKKM’de verecek.

Aydoğdu’nun başarısı

BTSO Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi (BTSOTAM) Divan Başkan Yardımcısı Avukat Bennar Aydoğdu, merkezi Londra’da bulunan Uluslararası Tahkim Hakemleri Kurumu’nun (Chartered Institute of Arbitrators) Yönetim Kurulu Başkanvekili ve kurumun Eğitim ve Üyelik Komitesi Başkanı oldu. 
Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi , BTSO tarafından Türkiye’deki oda ve borsalar arasında ilk defa hayata geçirilmişti.
Bennar Aydoğdu’yu kutluyorum.

BOSB’den bir ilk daha



Bursa OSB, yeni bir ilke imza atarak, verimsiz elektrik motorlarının verimli motorlar ile değiştirilmesi projesini Bursa’da gerçekleştirilecek. Pilot uygulama daha sonra ülke geneline yaygınlaştırılacak.
Bu proje için Verimlilik Genel Müdürü Anıl Yılmaz, KOSGEB yetkilileri, BOSB proje koordinatörleri Nilay Durukan ve Zafer Pehlivan, banka temsilcileri, motor üreticileri ve BOSB’de üretim yapan sanayicilerin katıldığı bir toplantı düzenlendi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.