Hava Durumu

Oda-Üniversite işbirliği örneği

Yazının Giriş Tarihi: 09.09.2016 07:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.09.2016 07:45
TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi ve Uludağ Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü ‘nün işbirliğindeki Yaz Dönemi Atölye Stajı’nın konukları vardı.
Beşevler Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunan MMO Uygulamalı Eğitim Merkezi’ndeki stajı  UÜ Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Dekanı Prof. Dr. Abdulvahap Yiğit, UÜ Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Recep Yamankaradeniz, UÜ Makina Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Karpat ziyaret etti.



MMO Bursa Şubesi Başkanı İbrahim Mart, Şube Yönetim Kurulu Sayman Üye Ferudun Tetik ve Şube Yönetim Kurulu Üyesi Alparslan Gürbüzer’in ev sahipliğindeki ziyarette, atölye stajına katılan 58 Uludağ Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü öğrencisinin uygulamalı olarak gerçekleştirdiği kaynak, hidrolik, pnomatik, tahribatsız muayene ve bilgisayar destekli analiz konularında bilgi verildi.
Oda – Üniversite işbirliğiyle, 2012 yılından bu yana MMO Bursa Şubesi tarafından gerçekleştirilen uygulamalı eğitimler genç mühendis adaylarına önemli katma değer sağlamakta. Bu nedenle, bu oda-üniversite örnek bir çalışma.

Büyük taarruz turu


Türk Lionları tarafından “30 Ağustos Kutlamaları” kapsamında düzenli olarak gerçekleştirilen “Büyük Taarruz 3. Bisiklet Turu”nun birinci adımı Anıtkabir ziyareti ile başladı.
Anıtkabir’de resmi törene Konfederasyon Başkanı Nilüfer Ogan, 118 U Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı Ömer Ruhi Eryurt, 118 K Yönetim Çevresi Genel Sekreteri Av. Fehime Tunca, Sayman Faruk Özçelik, 2. Kesim Başkanı Ali Osman Özer ile 4. Kesim Başkanı Nahide Uçmazbaş katıldı. 

Altepe’den anonslu kutlama


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Zabıta Teşkilatı’nın 190. kuruluş yıldönümünü ve yaklaşan Kurban Bayramı’nı telsizden anons yaparak kutladı.



Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Neşet Çakmaklı, Zabıta Daire Başkanı Mahmut Turna ve birim yöneticileri, teşkilatın 190. kuruluş yıldönümü nedeniyle Başkan Altepe’yi ziyaret etti. 
Başkan Recep Altepe, “3 milyonluk bir şehirde güvenlik ve asayişi sağlamak kolay değil. Çarşıya, pazara, trafiğe düzen getirmek herkesin harcı değil. Tebrik ediyorum” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.