Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osman Ak'ı ziyaret

Yazının Giriş Tarihi: 20.09.2017 09:28
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.09.2017 09:28

Sönmez Medya Grubu olarak Bursa'nın yeni emniyet müdürü Osman Ak'ı ziyaret ettik. Ziyaretimize Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, Sönmez Medya Genel Müdürü Burak Özgün ve Sönmez Medya Genel Yayın Müdürü Okan Tuna da katıldı.
Osman Ak'ın Bursa ile tanışması, okul sonrası yaptığı staj döneminde olmuş. 1978 yılında Osman Ak, Bursa'da 3 ay staj yapmış. O dönem Bursa Emniyet Müdürlüğü görevini rahmetli Alpaslan Bilginer yapıyordu.
Herkesin bildiği gibi Osman Ak, FETÖ ile ilgili yapmış olduğu araştırmalar yüzünden 1998-2013 yılları arasında tabiri yerinde ise merkeze çekildi.
Daha sonra Samsun ve arkasından da Adana emniyet müdürlüğüne atandı. Ak, Adana 'da Türkiye'de ilk kez "NARKO-TEM WhatsApp İhbar Hattı"nı kurdu. Bu bir model oluşturdu. Bursa'da da göreve gelir, gelmez bu har devreye alındı.
Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.

Bursa Zeki Müren Korosu

Bursa Zeki Müren Türk Müziği Korosu yeni sezon çalışmalarına Zeki Müren'in 21. ölüm yıldönümü olan 24 Eylül 2017'de start veriyor.
Sanat Yönetmeni ve Şef Remzi Çelikyay yönetiminde başlayacak yeni dönem çalışmaları için son hazırlıklarını tamamlayan koro, profesyonel bir anlayışla Bursa halkına ve sanatseverlere yine en iyisini sunmayı hedefliyor.
Zeki Müren Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Av. İsmail Eren "kurulduğu günden beri hep farklı bir çizgide olan, unutulmaz konser ve etkinliklere imza atan derneğimizle, bu yıl da önemli projelerle sanatseverlerin karşısında olmaya hazırlanıyoruz" dedi.

Denizli, GESİAD'ın konuğu oldu

Türk futbolunun önemli ismi Mustafa Denizli, GESİAD'ın konuğu oldu. Almira Hotel'de gerçekleştirilen toplantıya; Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ödünç, TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Reha Yereşen, BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Başkanı Naci Şahin, Kal-Der Bursa Şubesi Başkanı Erdal Elbay ve GESİAD üyeleri katıldı.
Konuşmasında Bursaspor değerlendirmesi de yapan Denizli, "Bursaspor'un lige başlangıcında biraz tereddütler vardı ancak hem oynadığı futbolla, hem aldığı sonuçlarla ligde iddialı bir konuma geleceğini gösterdi. Zaten Bursaspor'un iyi bir kadrosu var. Hem transferleriyle, devam eden futbolcularıyla, onun için taraftar da stadı doldurmaya başladı. Yakalanan bu sinerjinin devam etmesi Bursaspor'un hak ettiği konuma gelmesine yardımcı olacaktır" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.