Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Otomotiv Buluşmaları Bursa başlıyor

Yazının Giriş Tarihi: 12.11.2019 08:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.11.2019 08:13

"Automotive Meetings-Bursa/Otomotiv Buluşmaları-Bursa" bugün başlıyor. Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nin ev sahipliğinde bu yıl ikincisi düzenlenen "Automotive Meetings-Bursa" (Dünya Otomotiv Buluşmaları Bursa) etkinliği 12-14 Kasım 2019 tarihleri arasında Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacak.
Bu önemli uluslararası etkinlikte 28 ülkeden ve ülkemizden 250'nin üzerinde otomotiv ana ve yan sanayi firması temsilcisi bir araya gelecek.
Dev buluşmada, yeni model ve siparişler görüşülecek, trendler belirlenip sektörün son durumu ele alınacak.
"Automotive Meetings-Bursa" (Dünya Otomotiv Buluşmaları-Bursa) etkinliğine Almanya, Kanada, Çin, Fransa, İtalya, Güney Kore, Meksika, Rusya, İspanya, Romanya, İngiltere, Polonya, Mısır, Hindistan, İran, Macaristan gibi ülkelerden tanınmış OEM ve Tier-1 ve ağır vasıta araç üreticileri geliyor.

Bunlar arasında, Jaguar, Land Rover, BMW, Daimler, Hyundai, Peugeot, General Motors, Mc Laren, Cherry, MAZ- MAN, İrizar gibi dünyanın çok önemli üreticileri de bulunuyor.
Konu ile ilgili olarak Bursa OSB Başkanı Hüseyin Durmaz şunları söyledi:
"Daha önce Meksika, Kolombiya ve ABD'de düzenlenen bu etkinliğin aynı zamanda Avrupa ayağını ülkemizde ve Bursamızda ikinci defa gerçekleştireceğiz. 28 ülkeden 120 yabancı firma onay verdi. Türkiye'den de 100 civarında üretici firmamızın katılımı olacak. Yabancı ağırlığı daha fazla. Bu da ülkemiz ekonomisine olan güvenin bir göstergesi. Almanya, Kanada, Çin, Fransa, İtalya, Güney Kore, Meksika, Rusya, İspanya, Romanya, İngiltere, Polonya, Mısır, Hindistan, İran, Macaristan gibi ülkelerden tanınmış OEM ile Tier-1 ve ağır vasıta araç üreticileri gelecek. Bunlar arasında Jaguar, Land Rover, BMW, Daimler, Hyundai, Peugeot, General Motors, Mc Laren, Cherry, MAZ-MAN, İrizar gibi dünyanın çok önemli üreticileri de bulunuyor.
Etkinliğe ayrıca Türkiye'den de Oyak Renault, TOFAŞ, Karsan, Otokar gibi firmaların temsilcileri de katılacak."

AKWELL, PINAR AYHAN VE ATATÜRK

Atatürk'ü anma etkinliği düzenleyen Bursa'daki kuruluşlardan biri de otomotiv yan sanayi kuruluşlarından AKWELL 'di.
AKWELL Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde sanatçı Pınar Ayhan'ın "Kemal" gösterisini Bursalılar ile buluşturdu. Organizasyonda Türk Üniversiteli Kadınlar Bursa Şubesi de vardı.
Sanatçı Pınar Ayhan etkinlik sonrası yaptığı sosyal medya paylaşımında şunları söyledi:
"10 Kasım'da Atatürk'ü anmak daha özel olamazdı. Bursa'da 1600 kişi tek yürek , tek nefes, tek gönül Atamızı andık. 10 Kasım'da Bursalılar "Kemal"i izlemeli diyerek bizi Bursalılar ile bütünleştiren AKWELL Yönetim Kurulu Başkanı Aral Alkan ve Türk Üniversiteli Kadınlar Bursa Şubesi'ne sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Atatürk bizim bütünümüzdür."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.