Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pazarlamada inovatif yaklaşımlar

Yazının Giriş Tarihi: 07.12.2016 01:27
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.12.2016 01:27
Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) Yenilikçilik ve Yaratıcılık Uzmanlık Grubu ile Uludağ Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen Bursa 7. Yenilikçilik ve Yaratıcılık Sempozyumu cuma günü Podyum Park / Podyum Davet'te gerçekleştiriliyor. 



Ana teması  “Pazarlamada İnovasyon” olarak belirlenen sempozyum için BUSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Günal Baylan, “BUSİAD ve Uludağ Üniversitesi tarafından desteklenen sempozyumun amacı; Türk sanayi ve hizmet işletmelerinin küresel boyutta sürdürülebilir rekabet gücü elde etmeleri için ulusal düzeyde, işletme düzeyinde ve kişisel olarak yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımları ve uygulamalarını ele almak, tanıtmak, önemini vurgulamak, teşvik etmek, yaygınlaştırmak ve sürdürülebilirliğini sağlamaya yönelik olarak bölgesel yenilikçilik ve yaratıcılık hareketini desteklemektir.” dedi.
Etkinliğin birinci oturumunda Yemeksepeti.com’un kurucusu Nevzat Aydın konuşacak. Piyano / şan dinletisinin ardından ikinci oturumda Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık AŞ İcra Kurulu Üyesi Zeynep Tandoğan, Alibaba.com Türkiye Temsilcisi, E-Glober Genel Müdürü Orkan Aytulun ve Akademisyen, Yazar Yüce Zerey konuşmacı olacak.

Dünya Toprak Günü

Dünya Toprak Günü nedeniyle Ziraat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi bir açıklama yaptı. Açıklama özetle şöyle:
“Toprak insana değil, insan toprağa aittir, anlayışıyla, gelecek kuşaklara daha verimli ve üzerinde yaşayanların daha özgür, huzurlu, mutlu, sağlıklı, hoşgörülü, barış ve kardeşlik yanlısı olduğu topraklar bırakmak konusundaki çabalarımızı sonsuza dek sürdüreceğimizi belirtir, toprağa bakışımızın değiştiği bir milat olması dileğiyle Dünya Toprak Günü’nü kutlarız.”

Endüstriyel simbiyoz



Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından bölgede sürdürülen endüstriyel simbiyoz çalışmaları kapsamında, 1 Şubat 2017 tarihinde proje pazarı gerçekleştirilecek. Etkinlikte yer alacak projeler için son başvuru tarihi ise 16 Aralık.
BEBKA tarafından British Council işbirliğiyle Newton- Kâtip Çelebi Fonu desteğiyle düzenlenecek Endüstriyel Simbiyoz Konferansı ile eşzamanlı gerçekleştirilecek proje pazarında, atık yönetimi ve atıkların değerlendirilmesi, kaynak yönetimi ve kirliliğin önlenmesi, enerji yönetimi ile bilgi, iletişim ve yönetim sistemleri gibi konularda poster sunumlarıyla projeler tanıtılacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.