Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Plaza Turizm ve inovasyon

Yazının Giriş Tarihi: 14.04.2017 04:36
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.04.2017 04:36

Türkiye'de işletmelerin yüzde 80'i 5'inci yılına, yüzde 96'sı 10'uncu yılına ulaşamıyor. Sürdürülebilirliğin bu kadar zor olduğu bir ortamda bir kurumun 25. yılını kutlaması gurur verici bir olay.

Sevgili Serdal Can'ın şirketi Plaza Turizm, Crowne Plaza'da düzenlediği bir etkinlikle 25. yaşını kutladı.

Ben öncelikle birkaç konuda Serdal Can ve ekibini kutlamak istiyorum. İlki alanlarında ulusal ve uluslararası bazda çok sayıda organizasyona imza atarak kentimizin adını duyurdukları için. Kalitenin önemli göstergelerinden biri olan sürdürülebilirlik noktasındaki model oluşları için. Meslek hayatımda izlediğimiz çok sayıdaki kutlamalardan dışında bir konsept yaratıp, hatta inovatif davranıp, kutlamalarını taçlandırdıkları için. İnsanları dakikalarca bunaltan kutlama film ve konuşma bölümlerini minimalize ettikleri için.

Evet, bizler Salı akşamı Serdal Can ve Plaza Turizm ekibinin bu mutlu günlerinde onların yanındaydık. O gece çok keyifli bir gece geçirdik. Uzun zamandır böyle eğlenmemiştik.

Plaza Turizm, Turizm Bakanlığı'nın, "A" Grubu Seyahat Acentesi İşletme Belgesi'ne sahip, birbirinden bağımsız departmanları ve toplam 90 personeli ile her türlü toplantı organizasyonu, bayi toplantıları, yurt dışından gelen yabancı misafirlerin ülkemizde alacağı hizmetler, yurt içi ve yurt dışı turlar ile uçak bileti satış hizmetlerini 25 yıldır başarı ile gerçekleştirmeye devam ediyor.

Bu güzide kurumumuz Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB)'ın yanı sıra International Congress & Convention Association (ICCA) ve Amerika Seyahat Acentaları Birliği Üyesi, cirosu itibariyle Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Bursa'nın ilk 250 Büyük Firması arasında 181. sırada olmayı da başararak,

2016 yılı itibariyle BTSO tarafından "Sektör Lideri" seçildi.

Nice 25. yaşlara diyorum.

UÜ Veterinerlik 39. yaşında

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Veteriner Fakültesi 39. kuruluş yıldönümü etkinliklerine devam ediyor. Bu kapsamda "Farklı Gözlerden Klinisyen Hekimlik" paneli düzenlendi. Panelde ünlü isimler veteriner hekimlik mesleği değişik bakış açıları ile irdelendi.

Organizasyonun açılışı Anadolu'da Nesli Tükenen Hayvanlar Sergisi ile yapıldı. UÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin resmettiği ve bir zamanlar Anadolu topraklarında yaşayan hayvanların sergisi katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Serginin ardından Sinema ve Tiyatro Sanatçısı Begüm Kütük, Veteriner Hekim Şükrü Çobanoğlu, Köpek Eğitmeni Ali Yeşilırmak ve Yeteneksizsiniz Türkiye Yarışması Şampiyonu köpek Max'in konuk olduğu panele geçildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.