Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PodyumPark, Onkoday ve antika

Yazının Giriş Tarihi: 17.10.2017 07:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 07:21

Bursa Antikacılar ve Antika Sevenler Derneği, her ayın 3. cumartesi günü Podyumpark'ta "Podyum Antika Mezatı" düzenliyor. Ekim ayının mezatı bu ayın "Meme Kanseri Farkındalık Ayı" olması sebebi ile ikinci cumartesi olan ayın 14'ünde tüm geliri Uludağ Onkoloji Dayanışma Derneği (ONKODAY) yararına düzenlendi.

Mezat sonunda Bursa Antikacılar ve Antika Sevenler Derneği Başkanı Erdal Sadıç, PodyumPark Yaşam ve Eğlence Merkezi İdari İşler Müdürü Serhat Ünal ve antika bağışçılarına, aynı zamanda bu projeye destek olarak mezatta satın alma yapan antika severlere ONKODAY Başkanı Füsun Önen tarafından teşekkür sertifikası takdim edildi.
Mezatta bir kez daha "BİRLİKTE EL ELE DAHA GÜÇLÜYÜZ!" mottosu ile sinerjinin nasıl mucizeler yaratılabileceğine bir kez daha tanık olundu.
Bu arada Onkoday tarafından açılan stantta da meme kanseri konusunda katılımcılar bilgilendirildi.

BursaFotoFest ve Büyükşehir

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi ve Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) işbirliğiyle bu sene 7'ncisi yapılan BursaFotoFest'te 9 ülkeden, 176 fotoğraf sanatçısının 96 sergisinde 1000'den fazla fotoğraf sergileniyor.
Fuar Alanı seminer salonlarında Ahmet Küçükaydın ve Mehmet Ali Baz 'Bir Başka Pazar', Fatma Gökmen ise 'AVM Halleri' konulu gösterilerde fotoğraf severleri ile bir araya geldi.

Nilüfer ve şiir festivali

Nilüfer Belediyesi'nin bu yıl ikincisini düzenlediği Uluslararası Nilüfer Şiir Festivali, sona erdi. 14 şairin katıldığı festivalin kapanış gecesinde sahne alan, Berlin Senfoni Oda Orkestrası ve Erdal Akkaya, bestelenmiş şiirleri ve sevilen türküleri seslendirdi.

2. Uluslararası Nilüfer Şiir Festivali'ne bu yıl Ali Özgür Özkarcı, Altay Öktem, Ataol Behramoğlu, Aurelia Lassaque, Çağla Meknuze, Efe Duyan, Emel Kaya, Heike Fiedler, Mel Kene, Neslihan Yalman, Serdar Ünver, Turgay Fişekçi, Yasuhiro Yotsumato ve Zeynep Köylü gibi değerli şairler katıldı.
Ayrıca, Cahit Külebi'nin 100. doğum yılı anısına PTT işbirliğiyle ilk gün zarfı ve anı pulu bastırıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.