Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Prof. Dr. Ömer Bilgen, Yılın Sağlık Girişimcisi

Yazının Giriş Tarihi: 28.11.2018 08:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.11.2018 08:11

Özel MEDICABIL Hastanesi kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, önemli bir ödüle layik görüldü. Bilgen, Yılın En Başarılı Sağlık Girişimcisi ödülünün sahibi oldu.
Sağlık Gönüllüleri-Türkiye ve Hospital Manager Dergisi'nin bu yıl 12.'sini düzenlediği "Yılın Başarılı Sağlık Yöneticisi Ödülleri" ve "Sağlıkta Sosyal Sorumluluk Ödülleri" ortak ödül töreni İstanbul'da gerçekleştirildi.
Hospital Manager Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve TV programcısı Ayşenur Asuman Uğur'un sunduğu gecede, sağlık alanına önemli katkılar yapmış birçok ünlü doktor, akademisyen, yönetici ve sivil toplum lideri ödül aldı.
Açılışta konuşan Sağlık Gönüllüleri-Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve Hospital Manager Dergisi Yayın Kurulu Başkanı Oğuz Engiz "12. kez verdiğimiz sağlık yöneticisi ödülleriyle ana hedefimiz sağlık kuruluşlarının çağdaş yönetimlere kavuşturulmasıdır, sağlıkta sosyal sorumluluk ödülleri ile de hedeflediğimiz sağlık alanında çok daha fazla sosyal sorumluluk projesinin hayata geçirilmesidir" dedi.
Törende, "Yılın Sağlık Girişimcisi Ödülü" Bursa Medicabil Hastanesi Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen'e verilirken, Yılın Kamu Sağlık Yöneticisi Ödülüne de İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hayrettin Göçmen layık görüldü.
Ayrıca, Yılın Hemşirelik Hizmetleri Yöneticisi Ödülü, Sağlık Yönetiminde Yaşam Boyu Başarı Ödülü, Sağlıkta Sosyal Sorumluluk Ödülü de sahiplerini bulurken, Türkiye'de organ naklinin gelişimine katkıları nedeniyle Prof. Dr. Münci Kalayoğlu'na da ödül verildi.

BURSA ARCHİTECTURE FEST 2018

Mimarlar Odası Bursa Şubesi , Bursa'nın ilk mimarlık festivali olan 'Bursa Architecture Fest 2018'i düzenliyor. Etkinlik bugün Podyumpark'ta gerçekleşecek.
Bursa Architecture Fest 2018',"Mimarinin Geleceği ve Getirecekleri" teması ile düzenleniyor. Etkinlikte söyleşilerden sergilere, atölye çalışmalarından tasarımcı sohbetleri ve müzik performanslarına kadar zengin bir program var.

17. MÜSİAD EXPO ve BEBKA

"MÜSİAD EXPO" bu yıl 21-24 Kasım tarihleri arasında düzenlendi. Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) tarafından organize edilen ve on yedincisi bu yıl gerçekleştirilen "MÜSİAD EXPO"da Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) da yerini aldı.
İstanbul CNR EXPO Fuar Alanı'nda düzenlenen 17. MÜSİAD EXPO önemli konukları da ağırladı. Etkinliğin açılışı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank tarafından yapıldı. TBMM Başkanı Binali Yıldırım ise akşam düzenlenen açılış yemeğine katıldı. Fuarın kapanış törenine ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı.
Dört gün süren fuarda BEBKA standına ilgi yoğundu.
Etkinliğe BEBKA standında katılım sağlayan Eskişehir Sanayi Odası (ESO) yetkilisi de stantta yatırımcılarla görüşmeler gerçekleştirdi.
MÜSİAD Expo'ya 140 ülkeden, 7 binin üzerinde yabancı iş adamının katılım sağladı. Etkinlikte Bursa, Eskişehir ve Bilecik yatırım destek ofisleri uzmanları yabancı yatırımcılara bölgenin yatırım potansiyeli hakkında bilgilendirmeler yaptı.
BEBKA tarafından yapılan ikili görüşmelerde bölge illerinin yatırım ortamı dış ticaret, Ar-Ge ve inovasyon, işgücü, eğitim ile öncü ve yükselen sektörler gibi konular üzerinden anlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.