Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rivers, 'One Team'de Tofaş elçisi

Yazının Giriş Tarihi: 02.10.2017 07:20
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.10.2017 07:20

Tofaş Spor Kulübü son yıllarda büyük bir değişim ve dönüşüm yaşamakta. Gerek tesisleşme, gerek kadrolaşma, gerek sosyal sorumluluk projeleri ile yeni çağın global bir spor kulübü olma yolunda adımlar atıyor.
Bu konudaki çalışmalara Tofaş Spor Kulübü bir yenisini daha ekledi. Şampiyon Tofaş Basketbol Takımı'nın oyun kurucusu David Rivers, Euroleague 'One Team' (Tek Takım) de Tofaş'ın elçisi oldu.


Euroleague 'One Team' Projesi ile ekonomik yönden yetersiz kalan ailelerin çocuklarına basketbol ile ulaşılması, zihinsel ve fiziksel engelli insanların spor sayesinde paylaşımlarının artması, sokak çocuklarının topluma kazandırılması gibi maddi ve manevi yardıma ihtiyacı olan kişilere ulaşılıyor.
Proje Euroleague ve Eurocup'ta mücadele eden 36 takım tarafından destekleniyor.
Bilindiği gibi 2017-2018 sezonunda 7Days EuroCup'ta mücadele verecek olan TOFAŞ Spor Kulübü'nün de desteklediği bu projede kulübün efsanevi oyuncularından David Rivers, 'kulüp elçisi' olarak Tofaş'ı temsil edecek.
David'e başarılar diliyorum.

David Rivers ve nostaljik bir akşam

Cuma akşamı beni çok mutlu eden bir nostalji yaşadım. Yaklaşık 25 yıl görev yapmaktan onur duyduğum Tofaş Spor Kulübü'nde yaşadığımız en büyük başarıların mimarları ile beraber olduk.


Tofaş Spor Kulübü basketbol en büyük başarılarını 1998-1999 sezonunda Bursa'ya ilk kez deplasmanlı I. Lig şampiyonluğunu, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı kupasını ve ardından 1999-2000 sezonunda deplasmanlı I. Lig şampiyonluğunu, Türkiye Kupası'nı kazandırarak yaşadı.
O takımın oyun kurucusu sevgili David Rivers, takımın kaptanı Murat Konuk, o dönemin teknik adamı ve Tofaş'ın eski kaptanı Tolga Öngören, dönemin yöneticilerinden biri olarak ben, o dönemler birlikte olduğumuz gazeteci arkadaşlar Serkan Yetişmişoğlu, Engin Aksöz ve Recai Uysal bir araya geldik.
Crowne Plaza'da nostalji dolu bir akşam yemeğinde beraberdik. Çok keyifli bir akşamdı. O güzel geceyi organize eden Tofaş Spor Kulübü Genel Menajeri Tolga Öngören'e teşekkür ediyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.