Hava Durumu

Rotary, kadın korosu ve su

Yazının Giriş Tarihi: 18.03.2017 04:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.03.2017 04:47

Bursa Rotary Kulübü Su-Açlık ve Sağlık Komitesi uzun yıllardır kentimizde iklim değişikliğini durdurabilmek için çeşitli projelere imza atıyor. Komite bu çalışmalarını Prof.Dr.Ulviye Özer ve Ersin Karaaslan yönetiminde sürdürüyor.
Bu çalışmalar kimi zaman yarışma, kimi zaman panel ve seminerler, kimi zaman eğitim broşürleri, kimi zamanda değişik etkinlikler formatında oluyor.
Bursa Rotary Kulübü'nün Nilüfer Kadın Korosu işbirliği ile gerçekleşti. Dr.Aysel Gürel şefliğinde, 2005 yılında kurulan toplam 105 gönüllüden oluşan ve kurulduğu günden bu yana sadece sosyal sorumluluk projeleri içinde yer alan kentimizin bu değerli korosu perşembe akşamı bizleri büyüledi.

Yaşamda, Rotary'de, Ezgilerde Su Konseri'nden büyük keyif aldık. Şef Dr.Aysel Gürel'in seçtiği su temalı şarkılardan oluşan konserin açılışında Ersin Karaaslan, İklim Değişikliği ve Su ile ilgili bir sunum yaptı.
Konser sonunda konsere destek veren B Plas, Aksun Parke, Ünver Group, Seger, İnsula, Gümüş Su, Terzioğlu çiftliğine ve de Nilüfer Kadın Korosu adına şef Dr.Aysel Gürel'e Berrin Kızanlıklı'nın yapmış olduğu patchwork'ten Atatürk posteri armağan edildi.
Bursa Rotary Kulübü ve Nilüfer Kadın Korosu'na bu farkındalık çalışmaları için teşekkür ediyorum.

Dokuma ve gravür sergisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Müzeler Şube Müdürlüğü ev sahipliğinde Doç. Dr. Sevim Arslan'ın dokuma ve gravür eserlerinden oluşan 'Seçtiklerim' isimli tekstil sergisi, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Tekstil Sanayi Müzesi'nde açıldı.

Bursa, Berlin'deydi

ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı, Berlin'de 8-12 Mart tarihlerinde gerçekleştirildi. Fuar, 5 gün boyunca 5 kıta ve 184 ülkeden 10 bin dolayında katılımcıyı, 160 000 m2'lik fuar alanında, 28 bin ziyaretçiyle buluşturdu.
Almanya'nın başkenti Berlin'de 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenen ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı'nda, Bursa Valiliği koordinasyonunda Bursa Kültür Turizm Tanıtma Birliği ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından hayata geçirilen Bursa standı ilgi gördü. Burada gerçekleştirilen tanıtım ile Bursa'nın tarihi kimliği, doğal güzellikleri ve turizm değerleri ziyaretçilere anlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.