Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlıklı Yaşam ve Spor Fuarı

Yazının Giriş Tarihi: 27.10.2018 08:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.10.2018 08:10

Perşembe günü Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde "Sağlıklı Yaşam ve Spor Fuarı" kapılarını Bursalılar'a açtı. Bu fuar pazar günü sona erecek.
"Sağlıklı Yaşam ve Spor Fuarı" bilindiği gibi Bursa Büyükşehir Belediyesi, Network Fuarcılık ve Merinos AKKM işbirliğinde hazırlandı. Ayrıca Bursa Valiliği, Bursa Uludağ Üniversitesi, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bursa İl Sağlık Müdürlüğü, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu, KOSGEB Bursa Müdürlüğü başta olmak üzere ilgili STK'ların ve sektör temsilcilerinin katkılarıyla düzenleniyor.

KİMLER KATILDI?

Merinos AKKM fuar alanında düzenlenen açılışa katılanlar arasında şu isimler vardı:
"Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mihrimah Kocabıyık, Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, Bursa İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Bursa Kent Konseyi Başkanvekili Şuayip Toprak, Bursaspor Yönetim Kurulu üyeleri, Uludağ Üniversitesi Spor Fakültesi Dekan Yardımcısı Erkut Tutkun."

NE KONUŞULDU?

Fuar programının açılışında Network Genel Müdürü Hasan Eker, "Bursa Büyükşehir Belediyemiz ile ilgili Bursa'nın fuar şehri olması, fuarcılık sektöründen gerekli payı alması adına bir yola çıkmıştık. Şu an 2018 yılı içerisinde yaptığımız 7. fuarımız bu. Aralık ayında da 2 fuar gerçekleştirip yılı 9 fuarla kapatacağız. " dedi.
Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Süleyman Şahin, ise bir hayalinin gerçekleştiğini dile getirerek şunları söyledi:
"Sağlıklı yaşamın temel unsuru spor. Sporsuz bir yaşam, sağlıksız bir yaşam demektir. Yerel yöneticilerimiz, kamu kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız sürekli spor yapılabilecek alanlar ve faaliyetler üretiyorlar."
Bursa İl Sağlık Müdürü Özcan Akan da, "Bizler insanlara öncelikli hastalanmadan sağlıklı kalabilmeyi, sağlığını koruyabilmesini öneriyoruz." dedi.
Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger ise, eğitimin bu işin en temel parçası olduğunu ve eğitimle yetiştireceğimiz bireylerin de sağlıklı olmasının önemine dikkat çekti.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan- vekili Mihrimah Kocabıyık da "Bursa bir spor şehri. Gençlerimizi en güzel şekilde yetiştirme adına spor yatırımlarımızı, tesislerimizi ve projelerimizi hayata geçiriyoruz." şeklinde konuştu.
Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör de, "Bursa çok önemli bir konuyu içeren değerli bir fuara daha kavuştu. Hayattaki en büyük zenginliğimiz sağlığımızdır. Sağlıklı nesiller demek güçlü toplumlar demektir." diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.