Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şaypa, Onur olunca

Yazının Giriş Tarihi: 22.11.2016 00:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.11.2016 00:54
Özen Şirketler Grubu’na bağlı Onur marketler zinciri,  Şaypa’yı satın aldı. Ağustosta gerçekleşen bu satış Rekabet Kurumu’ndan da geçti. Dün bu konu ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı Sheraton Otel’de gerçekleşti.
Özen Şirketler Grubu, bünyesinde dört şirket, bir de vakıf bulunduran bir grup. 1979 yılında gıda ve beyaz ile toptan ve perakendecilik işine giren bu grup 6 ilde, 153 mağazaya sahip.  Beş bine yakın çalışanı bulunan grubun 2023 hedefi ilk beş perakende şirketi arasında yer almak.



Dünkü toplantıda Özen Şirketler Grubu, İcra Kurulu Başkanı Cemal Özen ile aynı masadaydık. Kendisi ile tanıştık ve sohbet ettik. İşe yaklaşımları ve iş yapış biçimleri üzerine bilgi aldık. İş yapıştaki temel felsefeleri “Onur sözü” üzerine kurulu.
Sohbet sonrası bir başka salona geçtik ve toplantının resmi bölümü başladı. Bu bölümde Özen Şirketler Grubu’nu ve Onur’u daha yakından tanıdık. Bu grup sosyal sorumluluklarını da anneleri Ayşe Hatun Özen adına kurdukları AHEV vakfı üzerinden yapıyor.
Evet, bundan sonra ülkemizdeki 70 Şaypa mağazasını Onur adıyla göreceğiz. Böylece Onur’un mağaza sayısı 223’e çıkacak. Çalışan sayısı da 7 binin üzerine çıkacak.
Cemal Özen ve Özen Şirketler Grubu’nun yolu açık olsun. Onur, Bursa’ya hoş geldin.

BUMİAD ve çocuk istismarı

BUMİAD Başkanı M. Orhan Efe 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları nedeniyle şunları söyledi:
“Dünya Çocuk Hakları Günü Türkiye’nin cinsel istismarı konuşması son derece üzücüdür. İnsan yaşamının en korumasız ve en korunmaya muhtaç dönemi çocukluk dönemidir. Sevgiye, ilgiye muhtaç olan çocuklarımızın temiz hava solumaktan, kaliteli eğitim hakkına kadar, uyuşturucu bağımlılığından korunma hakkından cinsel istismara kadar onlarca hakkı bulunmaktadır.”

Gençlik Meclisi seçimleri



Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin yeni başkanı Kıvanç Cakalıoğlu  oldu.
Cakalıoğlu’nun yönetiminde şu isimler var:
“Abdülkerim Demir, Enes Yenigün, Abdülmelik Sağlam, Bilge Nur Karaali, Enes Kızılbay, Yunus Emre Gönen, Ayşenur Uluer, Engin Kurt, Ahmet Buğra Kara, Ahmet Kahraman, Ogün Şimşek, Musa Hallaç, Elif Nur Öztürk, Abdülkadir Taşcı, Murat Tavman, Semih Topuz, Elif Yavuz, Elif Özgür, Esra Nur Demir, Mustafa Yaman, Burak Şakir Dişbudak, Didar Derkarov, Gürkan Baydar ve Beyza Bulutlar “
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.