Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sedat Yalçın, adayım dedi

Yazının Giriş Tarihi: 13.11.2018 08:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.11.2018 08:15

AK Parti'de Bursa Büyükşehir Belediye başkan adaylığı için başvurular devam ediyor.
Bursa'da AK Parti'de en uzun süreli il başkanlığı yapan Sedat Yalçın, dün Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusu yaptı. Sedat Yalçın, adaylık başvuru dosyasını AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman'a verdi.
Şehidimiz olduğu için toplantı düzenlemeden başvurusunu yapan Sedat Yalçın, bir ilke imza atarak başvurusunu ailesi ile birlikte yaptı. Sedat Yalçın'a eşi Aliye Yalçın, oğlu Burak Yalçın ve kızı Gizem Yalçın Akan eşlik etti.
Bursa için önemli projeleri olduğunu belirten Sedat Yalçın, Bursa'yı bir uluslararası şehir yapmak için yola çıktığını ifade ederken, şunları söyledi:
"Bursa uluslararası birikime sahip bir dünya kentidir. Stratejik planlarını yapmış ve bunu yol haritaları ile hayata geçirmeye çalışan şehirler, diğer şehirlerin önüne geçmektedir.
Anadolu'nun kadim şehri Bursa, Allah vergisi birçok özelliğe sahiptir. Oluşturacağımız ekiplerle Bursa'yı bir dünya şehri yapmak istiyoruz. Bursa bu potansiyele sahip bir şehirdir."
Sedat Yalçın'a hayırlı olsun diyorum.

RAHMİ KOÇ MÜZESİ VE MÜZEBÜS

Müzebüs, Bursa'ya geldi. Müzebüs, Rahmi M. Koç Müzesi koleksiyonundan seçilmiş 70 objeyi Türkiye'nin her yanındaki öğrencilerle buluşturuyor. Bu dönem 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı yolculuğuna Kahramanmaraş'tan başlayan Müzebüs, dün Bursa'daydı.
Müzebüs'ün Bursa turu, dün İznik ilçesindeki Kılıçaslan Ortaokulu ile başladı. Müzebüs, bugün İznik ilçesinde Cumhuriyet Ortaokulu'nu, yarın İznik ilçesindeki Alpaslan Ortaokulu'nu, 15 Kasım tarihinde Yenişehir ilçesindeki Söylemiş Ortaokulu'nu ziyaret edecek.
Son olarak 17 Kasım tarihinde Gemlik ilçesindeki Umurbey Abdullah Fehmi İlk ve Ortaokulu'na konuk olacak.

DİJİTAL DÖNÜŞÜME NASIL BAŞLANMALI?

KalDer Bursa Şubesi'nin desteğiyle Bursa Talks'un ilk etkinliği 15 Kasım 2018 Perşembe günü saat 16:00-18:00 saatleri arasında KalDer Evi Toplantı Salonu'nda gerçekleştiriliyor.
CDO Turkey İcra Kurulu Başkanı ve Dijital Stratejist Bülent Kutlu'nun konuşmacı olarak katılacağı toptantının ana başlığı "Dijital Dönüşüme Nasıl Başlamalı?" olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.