Hava Durumu

Selami Yıldız veda etti

Yazının Giriş Tarihi: 25.08.2017 08:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.08.2017 08:11

Selami Yıldız, 19.01.2015 tarihinde Bursa İl Emniyet Müdürlüğü görevine atandı. Yaklaşık 2.5 yıl Bursa Emniyet Müdürlüğü'nü yaptı. İçişleri Bakanlığı'nın son kararnamesi ile de Yıldız, Adana Emniyet Müdürlüğü'ne atandı.
Kendisi Bursa'ya veda ederken bir mesaj yayınladı.

Yıldız, şöyle diyor:
"Görev yaptığım bu süre içerisinde 15 Temmuz hain kalkışma girişimi başta olmak üzere, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, milletimizin huzur ve güvenliğine kastetmek niyetinde olan her türlü yasadışı faaliyetlerin bertaraf edilmesinde üstün çaba ve gayret gösteren Bursa Emniyet Müdürlüğü teşkilatımızın İl Emniyet Müdürü olarak şahsıma ve teşkilatıma göstermiş olduğu yakın ilgi desteklerinden dolayı başta sayın Valimiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın değerli yönetimine, kıymetli çalışma arkadaşlarıma, sivil toplum kuruluşlarımıza, yerel ve ulusal basınımızın güzide mensuplarına ve çok değerli Bursa halkımıza en içten şükranlarımı sunarak, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü görevimi saygıdeğer meslektaşıma gururla ve şerefle devretmenin huzuruyla arz-ı veda ederim."
Evet, öncelikle Yıldız Ailesi'ne yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum. Kendisi Bursa'da olduğu dönemde verdiği hizmetlerin yanında özellikle uyuşturucu konusunda da büyük bir mücadele vermişti.

*Nilüfer kütüphaneleri dünya vitrininde

Polonya'da düzenlenen 83. Ifla Genel Konferansı/Dünya Kütüphane ve Bilgi Kongresi'ne Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü de katıldı.
Uluslararası Kütüphane Dernekleri ve Kurumları Federasyonu tarafından bu yıl 83'üncüsü düzenlenen Ifla Genel Konferansı /Dünya Kütüphane ve Bilgi Kongresi Polonya'nın Wroclaw kentinde 122 ülkeden binlerce kütüphanecinin katılımı ile yapıldı.
Kongrede Nilüfer Belediyesi de Nilüfer'de uygulanan örnek çalışmaları tanıtma fırsatı buldu. Kongreye Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürü Şafak Pala, Kütüphane Sorumlusu Selin Can Cemgil ve Genel Kütüphane Hizmetleri Büro Sorumlusu Dilber Koç katıldı.

*İki elin sesiyle Mudanya şarkıları

"İki Elin Sesiyle Mudanya Şarkıları" adlı proje, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Genç-Des Programı'nca destekleniyor.
Bu projede, işaret dili eğitimlerini alan gençler ve şarkıları yeniden yorumlayan Mudanya Kültür ve Sanat Derneği TSM Korosu, Mudanya Güzeli şarkısına klip çektiler.

Türk İşaret Dili Uzmanı Emine Biçim'in gözetiminde Kumyaka Mahallesi sahilinde klip çekimleri yapıldı.
Bahadır Sevik'in şefliğinde Mudanya Güzeli şarkısını yorumlayan koro elemanları Hüseyin Çağlayan, Hatice Yıldız, Aygül Çığ, Nalan Yazgan, İbrahim Elmas ve İlyas Ünal'a, Mudanya Gençlik Spor Kulübü sporcusu Sude Çiftçi de işaret dili yorumlarıyla eşlik etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.