Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sen değişirsen, dünya değişir

Yazının Giriş Tarihi: 21.06.2018 07:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.06.2018 07:43

Değişmeyen tek şey, Herakliteus'un dediği gibi, değişimin kendisidir. Hayatta kalabilmek için değişime ayak uydurmak gerekir. Bu noktada bireysel gelişim ve değişim de ön plana çıkar. Çünkü, ilk değiştireceğimiz şey, kendimizdir.
Özünde kişisel gelişim bir süreçtir. Burada ve bu sürece girdiğinizde asla sonu gelmeyen bir yolda yürümeye başlarsınız. Bu yolda yürürken kendinize sürekli değişen ve gittikçe güzelleşen hedefler de koyduysanız artık geri dönmeniz imkansız bir hale gelir.
Hayallerimize doğru ilerlerken motivasyonumuzu korumak zor bir iştir. Bazen kolay bir iş olabilir bu ama diğer zamanlarda gerçekten zordur, özellikle de problemler ve engeller yolumuza çıktığında kişiliğimiz farklı tepkiler gösterebilir.
Bu noktada bir uzmana, bir yol göstericiye ihtiyaç duyulabilinir.
Ömer Çam, dokuz kitap sahibi bir eğitmen, koç. Stressiz ve de Yaşama Sanatı gibi kitapların yazarı. Türkiye Koçluk Platformu ve Libas Akademi'nin de kurucusu olan bir profesyonel master trainer. Onun deyimiyle "Sen değişirsen, dünya değişir." deyişi özünde konunun özetini veriyor.

LİBAS AKADEMİ MUDANYA'DA
Türkiye Koçluk Platformu ve Libas Akademi'nin de kurucusu olan Ömer Çam, İstanbul'daki merkezinin dışında ilk şubesini Bursa Mudanya Yıldıztepe'de açtı.
Pazartesi gününden itibaren bu merkezde NLP ve Koçluk eğitimleri başlıyor. Beş gün sürecek 80 saatlik eğitim sonunda değişik yeterliliklere sahip oluyorsunuz.
İnsanlar zaman zaman kişisel gelişim noktasında bir yolculuğa çıkma ihtiyacı duymakta. Bu noktada yolculuğa çıkacağınız yol göstericinizin de deneyimli ve işinin ehli olması önem taşımakta.
Ayrıca önümüzdeki günlerde Libas Akademi'nin Değişim Atölyesi Özel Programı da devreye girecek.

KALİTE VE BAŞARI SEMPOZYUMU
Ben Ömer Çam ile birkaç yıl önce Kal Der Bursa Şubesi'nin düzenlediği Kalite ve Başarı Sempozyumu'nda tanıştım.
Sempozyum öncesi düzenlenen çalıştayların birine katılmıştım. Orada Ömer Çam hocamız vardı. Çok yararlı bilgiler öğrenmiştik. Kendisine Bursa'ya da hoş geldiniz diyorum.

Uludağ'a doğalgaz geliyor
Uludağ Oteller Bölgesi'ne doğalgaz götürülmesi için Heykel Tarihi Valilik binasında, Bursa Valisi İzzettin Küçük'ün başkanlığında gerçekleşen toplantıya Milli Parklar Bölge Müdürü Mustafa Bulut, BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener, Bursagaz Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Özen ve diğer yetkililer bir araya geldi.
Bursa Valisi İzzettin Küçük "Bugün Bursa için, Uludağ için hayırlı bir çalışma ile günümüze başladık. Şimdi yapılmasını planladığımız doğalgaz boru hattı ile Uludağ Oteller Bölgesi güvenli, temiz ve çevreci yakıta düşük maliyet ile ulaşmış olacak" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.