Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SÜTAŞ Tire fabrikası

Yazının Giriş Tarihi: 22.12.2016 00:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.12.2016 00:13
Sektörünün lideri Sütaş, Bursa Karacabey ve Aksaray’daki üretim tesislerinin ardından üçüncü üretim tesisini İzmir Tire’de açıyor. 
İzmir Tire OSB içindeki 100 bin metrekarelik alana kurulan tesisin açılışı yarın saat 16.00’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile yapılacak.



80 milyon dolarlık yatırımla kurulan Sütaş Tire fabrikasında günde yaklaşık bin ton süt işlenecek. Tesis bin kişiye istihdam sağlayacak. Ayrıca kompleksin içinde süt teknolojisine yönelik bir yüksekokul da bulunuyor.
Sütaş’ın bu kompleksi bünyesinde süt çiftliği, yem tesisi, süt eğitim birimi, süt ve süt üretim fabrikalarının yanı sıra süt teknolojileriyle ilgili yüksekokul da bulunuyor. 
Sütaş’ın yeni tesisinin ülke ekonomisine ve Yılmaz Ailesi’ne hayırlı olmasını diliyorum. 

İş güvenliği birincisi

Uludağ Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda  yapılan İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimlerine katılan Selçuk Sakarya,  ÖSYM’nin yaptığı “İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 2. Dönem Sınavları”nda birinci oldu. 
Sakarya’yı kutluyorum.

Akademik Odalar ve müzik

Bursa Akademik Oda üyelerinden oluşan Türk Sanat Müziği Topluluğu Korosu 2016 Kış konserini BAOB Oditoryum Salonu’nda gerçekleştirildi. 
Şefliğini İnşaat Mühendisi Suat Ayan’ın yaptığı koro, salonu dolduran konuklara keyifli bir gece yaşattı. Konserde, Türkiye’de yaşanan terör olayları da kınanırken hep bir ağızdan “Bir Başkadır Benim Memleketim” şarkısı söylendi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.