Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TAİDER ve aile şirketleri

Yazının Giriş Tarihi: 27.02.2017 07:25
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.02.2017 07:25

Türkiye Aile İşletmeleri Derneği , kısa adıyla TAİDER aile şirketlerimizin doğru kurumsallaşması ve sürdürülebilir büyümesini destekleyerek ülkemizin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesine fayda sağlamak ve ülke itibarını yüceltmek vizyonuyla çalışmalarını sürdürmekte.
Bu kapsamda TAİDER Bursa Temsilciliği Shareton Otel'de cuma günü "İlişki Kurma Kültürümüz ve Aile Şirketlerine Etkisi" başlıklı bir eğitim düzenledi.
Eğitimde Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı ve Kültürlerarası İletişim Uzmanı Ferhan Alesi konuşmacıydı.
TAİDER Bursa Temsilcisi Berna Kırcı Aşıroğlu'nun konuşması ile başlayan etkinlik, TAİDER Başkanı Sumer Tömek Bayındır'ın konuşması ile devam etti.
Daha sonra da Kolbaşı ve Alesi bizimle deneyimlerini paylaştılar.

Sanat mahallelere taşınıyor

Nilüfer Belediyesi ve Sanat Mahal işbirliğiyle başlatılan "Sanat Mahallelere Taşınıyor" projesi devam ediyor.
Başkan Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi ve Sanat Mahal işbirliğiyle başlatılan "Sanat Mahallelere Taşınıyor" projesi kapsamında eğitime katılan çocukları ziyaret ederek heyecanlarına ortak oldu.

UÜ ve yaban hayvanları

Uludağ Üniversitesi, Yaban Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi kuruyor. Bu konu ile ilgili bir açıklama yapan UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, kurmayı düşündükleri Yaban Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi için Orman ve Su İşleri Bakanlığı nezdinde girişimlerde bulunduklarını açıkladı.
Rektör Ulcay şöyle devam etti:
"2. Bölge Müdürümüz ve Veteriner Fakültemizin yetkilileriyle birlikte alanı incelemek için bir araya geldik. Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın da uygun görmesi ve onay vermesi durumunda iki kurum arasında bir protokol imzalayacağız. Bu merkezde hem öğrencilerimiz uygulama yapabilecek hem de akademisyenlerimiz bilimsel araştırmalar yapabilecek."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.