Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tanzim Tıraş Erkan Aydın

Yazının Giriş Tarihi: 12.03.2019 07:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.03.2019 07:31

Enflasyonla mücadelede hükümetin uygulamaya koyduğu Tanzim Satışlar'a CHP Bursa Milletvekili ve CHP Osmangazi Belediye başkan adayı Erkan Aydın, bir süre önce 1 TL'ye tıraş olunabilinen bir Tanzim Tıraş uygulaması başlatmıştı. Yeşilova meydanındaki bu uygulamada da kuyruklar oluşmuştu.
Bu olayın üzerinden bir süre geçti ve dün sabah Bademli Agora'daki Kuaför İbo'da Erkan Aydın ile karşılaştık. Tıraşlarımızı olduktan sonra biraz siyaset konuştuk.
Erkan Aydın yoğun çalışmalarının çok iyi gittiğini belirtti. Özellikle önceki gün Bağlarbaşı'nda Mustafa Bozbey ile birlikte düzenlenen mitingin çok başarılı geçtiğine dikkat çeken Erkan Aydın, o toplantıya 3 yıl birlikte çalıştığı Grup Başkanvekilimiz Özgür Özel de katıldı, dedi.
Aydın, Bağlarbaşı'ndaki mitinge CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık, CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Metin Akyolcular, İYİ Parti Osmangazi İlçe Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu 'nun da katıldığını belirterek, "Halkımızın yoğun ilgisi bizleri çok mutlu etti" diye sözlerine ekledi..

AYDIN VE OSMANGAZİ

CHP Bursa Milletvekili ve Osmangazi Belediye başkan adayı Erkan Aydın tüm söylemlerinde "Herkesin başkanı olmak üzere yola çıktıklarını" belirterek "Osmangazi ile yatıp, Osmangazi ile kalkıyoruz. Osmangazi'yi önemsiyoruz. Bizim için çok değerli." dedi ve şöyle devam etti:
"Bugün yarım kaldığımız işi bitirmek üzere bıraktığımız yerden başlıyoruz. Milletvekili seçildik ve Bursa'nın sorunlarını Ankara'da haykırdık. Osmangazi'de yaşayan insanlarımızın sorunlarını yetkim ne kadar ise en aza indireceğim. Bu konuda size söz veriyorum. Osmangazi'de yaşayan insanımız en iyisini hak ediyor. Osmangazi' de kimse açıkta kalmayacak. Herkes ürettiğini satacak.
Köylünün de kentlinin de esnafın da, haksızlığa uğrayanın da herkesin başkanı olacağım. Adil, teknolojik, huzurlu yaşanabilir bir Osmangazi ortaya çıkaracağız. Deneyimli Büyükşehir Belediye başkan adayımız Mustafa Bozbey ile Osmangazi'yi de Nilüfer gibi yapacağız. Bunu Osmangazililer ile beraber başaracağız."

KILIÇDAROĞLU, BUGÜN BURSA'DA

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün bir kez daha Bursa'ya geliyor. Biliindiği gibi Kılıçdaroğlu geçen haftaki ziyaretinde Kestel, Gürsu ve Nilüfer'de temaslarda bulunmuş, STK temsilcisi, işadamı ve muhtarlara hitap etmişti.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugünkü programında önce Mudanya Montania Otel'de saat 13.00'te hemşehri dernekleri temsilcileri, akademik oda temsilcileri, STK yönetici ve üyeleri ve esnaf odaları temsilcileriyle buluşacak. Saat 14.00'te ise restorasyonu Mudanya Belediyesi'nce yapılan Tirilye Taş Mektep'i ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu, saat 16.00'da Yıldırım Barış Manço Kültür Merkezi'nde hemşehri dernekleri temsilcileri, akademik oda temsilcileri, STK yönetici ve üyeleri ve esnaf odaları temsilcileriyle bir araya gelecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.