Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarık Tezel'den Fakıbaba ziyareti

Yazının Giriş Tarihi: 30.10.2017 08:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.10.2017 08:03

Bursa iş dünyasının yakından tanıdığı SÜTAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Tarık Tezel bu görevinin dışında sivil toplum örgütlerinde de etkin biçimde yer alıyor. Tezel, BUSİAD Başkanvekilliği yanı sıra ulusal düzeyde de, bir STK'nın yönetim kurulu başkanı.
Bilindiği gibi Tarık Tezel, Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği (SETBİR) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de üstleniyor.

Tarık Tezel bu sıfatı ile geçtiğimiz hafta cuma günü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba 'yı ziyaret etti.
Bu ziyaret sırasında SETBİR Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Tezel, Bakan Fakıbaba'ya, "süt ve et sektörü", "sorunlar ve çözüm önerileri", "sektörün gelişimine yönelik tedbirler ve ihtisasa dayalı desteklemeler" ve "süt ve et sektörlerinde hedef ve politikaların tespiti" başlıkları altında SETBİR'in değerlendirmelerini içeren bir rapor sundu.
Ayrıca Tezel, "Süt ve et sektörlerimizde üretim kapasitemiz, bugünkünün çok üzerinde bir tüketimi karşılayabilecek seviyede. Bunun için yeterli kaynak, teknoloji ve bilgi birikimimiz de var. Katar'ın komşularıyla yaşadığı kriz ve abluka sırasında gıda maddesi ihtiyacını karşılamak için derhal Türkiye'ye yönelmesi ve istediği miktarda yiyecek ve içeceğin derhal temin edilebilmesi bile bunun bir kanıtı" dedi.
Tezel, SETBİR Yönetim Kurulu üyeleriyle yaptığı bu toplantı sonrası, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba 'ya günün anısına bir plaket takdim etti.

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun

Pazar günü yazmayınca bir gün gecikmeli oluyor, yapacak bir şey yok. Bir gün gecikme ile hepinizin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum.
Bugün bir ülkenin manda ve himayesi altında yaşamıyorsak, dilimizi dilediğimizce konuşuyor ve de dinimizi özgürce yaşayabiliyorsak bunu Cumhuriyet'e borçluyuz.
Kuşkusuz Cumhuriyetimizi de, Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, o dönemin şehit ve gazilerimize borçluyuz.
28 Ekim 1923'te meclis kürsüsünden Mustafa Kemal şöyle sesleniyordu:
"Efendiler yarın Cumhuriyet'i kuruyoruz."
Nice Cumhuriyet bayramlarına.,

Yoğun hafta başladı

Bugün itibarıyla yerel siyaset açısından yoğun bir hafta başladı. Bir taraftan Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi perşembe günü yeni Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımızı seçecek. Diğer taraftan da yeni kurulan parti İYİ Parti'nin il başkanı belli olacak. İkisinin de Bursa için hayırlı olmasını diliyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.