Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarık Tezel'den, Fakıbaba ziyareti

Yazının Giriş Tarihi: 10.03.2018 07:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.03.2018 07:39

SETBİR ülkemiz süt ve et sektörünün ve ona bağlı olan sanayinin gelişmesini hedef alan Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği Derneği olarak, 1976 yılında Süt Sanayicileri Birliği Derneği adıyla kuruldu.
Derneğin adı Haziran 1987'de "Süt ve Et Sanayicileri Birliği Derneği", Mayıs 1992'de de "Süt, Et ve Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği Derneği" olarak değiştirildi. 15.01.1993 tarihli bakanlar kurulu kararı ile "Türkiye" adını da taşımaya hak kazanan derneğin adı bu tarihten itibaren "Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği Derneği" oldu.
SETBİR Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı bu dönem SÜTAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Tarık Tezel yapıyor. Şimdi SETBİR 12 Nisan'da genel kurula gidiyor.
SÜTAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili Tarık Tezel'in bu görevine bir dönem daha devam etmesi bekleniyor.
Perşembe günü akşamı Tarık Tezel, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'yı ziyaret etti. Sektörün sorunlarının konuşulmasının ardından, Tezel, Bakan Fakıbaba'yı 12 Nisan'da yapılacak SETBİR genel kuruluna davet etti.

Limak Uludağ'ın 5 dalda başarısı

İstanbul'da Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde "Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar" Ödülleri verildi.
Bu ödül töreninde ödüller 5 dalda verildi. "Enerjide Örnek Şirket Ödülü"nün sahibi Limak Uludağ Elektrik oldu.
Bu yıl Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından ilki düzenlenen "Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar" ödül töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın da iştiraki ile sahiplerini buldu.
Ödül jüri başkanlığını Güler Sabancı'nın yaptığı yarışmada en çok kadın istihdamı gerçekleştiren şirketlerin değerlendirildiği "Enerjide Örnek Şirket" kategorisinde ödülü Limak Uludağ Elektrik aldı. Bakan Berat Albayrak ödülü, şirket adına Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'e takdim etti.
Limak Uludağ Elektrik'i kutluyorum.

Can Aydoğan'a başarılar

BESAŞ'ın deneyimli genel müdür yardımcısı Can Aydoğan bir süre önce bu görevinden ayrılmıştı. Şimdi Can Aydoğan, Bursa Ticaret Borsası'nın Başkanlık Danışmanı oldu.
Bursa Ticaret Borsası'ndan yapılan açıklamada, "DSİ 1. Bölge Müdürlüğü ve BESAŞ'ta çeşitli kademelerde görev yapan ve son olarak genel müdür yardımcılığı görevinde bulunan Can Aydoğan, geçmiş tecrübe ve deneyimlerinden faydalanılabilmek adına Bursa Ticaret Borsası'nda Başkanlık Danışmanı olarak göreve başlamış bulunmaktadır." denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.