Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarık Tezel, TGDF'ye seçildi

Yazının Giriş Tarihi: 30.11.2018 08:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.11.2018 08:04

Tarık Tezel, Bursa iş dünyasının yakından tanıdığı bir isim. SÜTAŞ Yönetim Kurulu Başkan vekili olan Tezel, aynı zamanda Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği SETBİR Yönetim Kurulu Başkanı. BUSİAD'ın da yönetim kurulu üyesi.
Bünyesinde gıda ve içecek sanayicilerinden oluşan dernekleri barındıran Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu'nun (TGDF) altıncı olağan genel kurulu İstanbul'da yapıldı.
Bu genel kurulda SETBİR Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Tezel, süt ve kırmızı et sektörlerini temsilen TGDF Yönetim Kurulu Üyesi oldu.
Kendisini kutluyorum.

BEBKA YÖNETİMİ ESKİŞEHİR'DE TOPLANDI

Kısa adı BEBKA olan Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Yönetim Kurulu kasım ayı yönetim kurulu toplantısı Eskişehir'deydi.
Toplantıya Bursa Valisi Yakup Canbolat, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Bilecik Vali Vekili Mehmet Taşdöğen, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin ile BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim katıldı.
Bilindiği gibi iller bazında "Milli Teknoloji Güçlü Sanayi Hamlesi Yolunda Sanayimizin Geleceği" ile ilgili oturumlar yapılmıştı. Bu yapılan oturumların sonuçları yönetim kurulu üyeleri tarafından değerlendirildi.
Bu yönetim kurulu toplantısı ve il düzeyinde yapılan toplantılarda alınan görüşler BEBKA tarafından bir rapor haline getiriliyor. Daha sonra bu rapor Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na sunulacak.

İBRAHİM BURKAY'IN BABA ACISI

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay'ın babası Hacı Ömer Burkay vefat etti.
Dün Ulucamii'de kılınan ikindi namazı ardından kılınan cenaze namazından sonra Ömer Burkay, Pınarbaşı mezarlığına defnedildi. İbrahim Burkay nezdinde tüm Burkay Ailesi'ne başsağlığı diliyorum.

BTB YÜKSEK İSTİŞARE TOPLANTISI

Bursa Ticaret Borsası Yüksek İstişare Kurulu'nun ilk toplantısı yapıldı. Toplantıya BTB Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, Gürsel Edemen, Murat Sait Uyar, Orhan Ümit Gençoğlu, Yusuf Yormazoğlu, Harun Yasav, Metin Anıl, Fuat Bursalı, İlhan Sarı, Erdoğan Şeremet, Ramazan Bayduz ile BTB Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.