Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TİM Akademi: Hedef pazar ABD

Yazının Giriş Tarihi: 12.10.2016 05:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.10.2016 05:01
Türkiye İhracatçılar Meclisi, bünyesinde Türkiye’deki 60 İhracatçı Birliğini’ni barındıran Türkiye ihracatının özel sektör kanadının en üst örgütü olan ihracatçıları yurtiçinde ve yurt- dışında temsil eden dev bir organizasyon.
1993 yılında kurulan TİM, kamu ve özel sektör kuruluşları ile ihracatçılar ve karar vericiler arasında koordinasyonu sağlamak, ihracatın ve ihracatçının sorunlarının çözüm merkezi olarak ihracatın geliştirilmesine liderlik etmek misyonları ile hareket ediyor. 
TİM, 60 ihracatçı birliğini, 26 sektörü, ihracatçılara ve ihracatçı birliklerine hizmet veren 13 genel sekreterliği ulusal ve uluslararası düzeyde temsil ediyor. 



TİM’in TİM Akademi 2023 etkinlikleri kapsamındaki “Hedef Pazar Günleri 10 İl 10 Ülke Toplantıları” başladı. Bu kapsamda bugün “Bursa Potansiyelini Keşfediyor. Hedef Pazar: ABD” toplantısı UİB Konferans Salonu’nda saat 14.00’te başlayacak.
“ABD’nin bölgedeki konumu ve pazar analizi” ile “Derinlemesine ABD pazarında fırsatlar” panellerinin gerçekleşeceği toplantıda moderatörlüğü Ekonomist Prof. Dr. Emre Alkin yapacak.
Yurtiçi ve yurtdışından önemli konuşmacıların olduğu panelin Bursalı tek konuşmacısı 
TOFAŞ Endüstriyel Ürünler Direktörü Akın Aydemir “ABD Pazarında Bir Başarı Hikayesi”ni anlatacak.

MESS eğitim bursu

MESS Mesleki Eğitim Bursu, kapsamı genişleyerek alanında Türkiye’nin en büyük burs programı oldu. 
MESS üyesi işyerlerinde çalışanların lise düzeyinde ve metal işkoluna yönelik bölümlerde mesleki eğitim alan çocuklarına verilen bursun kapsamına, bölüm ayrımı bulunmayan 9. sınıflar da dahil edildi. 

Lions ödül töreni



Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu 2015-2016 Hizmet Dönemi Başkanı Av. İlknur Kutucu, döneminde başarılı projeler üreterek hizmette çıtayı yükselten lionları ödüllendirdi. 
Ayrıca bu törende Alzheimer Hasta Konuk Evi projesine yaptıkları önemli bağış nedeniyle, Edip Dikencik ile Tülin Terzioğlu’na ise özel bir törenle, Lions’un en büyük ödülü olan Melvin Jones ödülü verildi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.