Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TOBB genç girişimciler

Yazının Giriş Tarihi: 20.04.2019 08:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.04.2019 08:04

TOBB Bursa Genç Girişimciler İl İcra Komitesi ilk toplantısı Bursa Ticaret Borsası 'nda yapıldı.
TOBB Bursa Genç Girişimciler İl İcra Kurulu'nun ilk olağan yönetim kurulu toplantısında TOBB Bursa Genç Girişimciler İl İcra Kurulu başkanlığı görevine İbrahim Özmen seçildi. Özmen'in yardımcılıklarına Samet Dinçer, Musa Öztürk ve Taylan Devrim Ercan getirildi.TOBB Genç Girişimciler İl İcra Komitesi'ne başarı dileyen TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve BTB Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı "Genç girişimcilerin yaratacakları sinerjiden Bursa olarak faydalanmak istiyoruz. İnanıyorum ki ortaya koyacakları projeler ile inovatif çalışmalar yapacaklardır" dedi.

Bu arada İbrahim Özmen yaptığı ilk açıklamasında BTB Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı ile Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu'na, İlçelerin Genç Girişimciler Kurul Başkanlarına ve Genç Girişimciler İl İcra Kurul üyelerine teşekkür ederek "Genç girişimciler olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirerek çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

GELENEKSEL EL SANATLARI FESTİVALİ

Bursa Geleneksel El Sanatları Festivali, 24-28 Nisan tarihleri arasında Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşiyor. Bu etkinlik Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle Bursa Kent Konseyi tarafından organize edilen, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın da desteklediği bir etkinlik.
Geleneksel el sanatları festivali ile bu yıl 6 misafir ülkenin yanında 48 şehirden 88 sanat dalında 124 sanatçı ağırlanacak, Festivale; Köstence, Bükreş (Romanya), Şumnu, Filibe (Bulgaristan), Prizren (Kosova), İşkodra (Arnavutluk) Gümülcine (Batı Trakya) ve Şeki'den (Azerbaycan) gelen ustalar ayrı bir renk katacak.
BBŞB Başkanı Alinur Aktaş, "Romanya, Bulgaristan, Kosova, Arnavutluk, Batı Trakya ve Azerbaycan'dan gelen konuklarımızla ülkemizin dört bir yanından gelen sanatçılarımız bir kez daha Bursa'da buluşacak. Festival için fuar alanında 80 stant kurulacak. Festival kapsamında Karagöz kukla oyunları, kılıç kalkan gösterileri ve söyleşiler de olacak. 88 farklı sanat dalında 2 binin üzerinde eser sanatseverlerle buluşacak. Festivalimize Kültür Bakanlığı da destek veriyor. Bakanlık listesine kayıtlı 40 sanatçının festivalimizde yer alması sağlandı. 24-28 Nisan 2019 tarihleri arasında tüm Bursalıları bu festivale bekliyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.