Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Torlak URTEB’in konuğu olacak

Yazının Giriş Tarihi: 25.10.2016 04:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.10.2016 04:50
Uluslararası Rekabet ve Teknoloji Birliği (URTEB), bu alanda kurulmuş ilk ve tek organizasyon konumunda. Bu sorumlulukla URTEB gerçekleştirdiği eğitim çalışmaları ile var olan ekonomik sistemde serbest rekabetin korunması ve haksız rekabetin önlenmesi noktasında  etkin hizmet vermeye çalışıyor.
URTEB, 1 Kasım 2016 Salı günü saat 15.00’te BTSO Çok Amaçlı Salonu’nda düzenleyeceği konferansta Rekabet Kurumu Başkanı Prof. Dr. Ömer Torlak’ı ağırlayacak. Torlak, URTEB’de  “Rekabet Hukuku” konusunda görüşlerini paylaşacak.



URTEB Genel Başkanı Ahmet Özenalp, URTEB’i tüm Türkiye’de rekabet konusunda kamu yararına çalışan güvenilir bir sivil toplum örgütü haline getirmeyi amaçladıklarını belirterek, “Amacımız, her türlü teşebbüsler arasındaki rekabetin korunmasını ve haksız rekabetin önlenmesini sağlamaktır. Bu amacın URTEB’in milli bir görevi olduğuna inanıyorum. Bu kapsamda çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Çalışmalarımızın bir halkası olan ve Rekabet Kurumu Başkanı Sayın Ömer Torlak’ın katılacağı konferansımıza tüm sanayicilerimiz davet ediyorum” diye konuştu.
Torlak,  Bakanlar Kurulu tarafından 2015 yılında Rekabet Kurumu Başkanı olarak atandı.

Piyasa bir garip

Bir türlü durulamayan iç siyasetimizde, OHAL içinde piyasa bir garip durumda. Herkes sanki pause/sessiz tuşuna basmış gibi. Herkes beklemede.
Yatırım yapacak da bekleme, yabancı yatırımcı da beklemede. Özellikle 2017 öncesi 2017 ‘de yapılacak referandum ve erken seçim söylemleri piyasayı iyice geriyor. 

UÜ’de Karaş konuşacak



Bugün Uludağ Üniversitesi Prof.Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi Büyük Salon’da bir söyleşi var. Bu söyleşi Uludağ Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Öğrenci Topluluğu tarafından organize ediliyor. 
Söyleşinin konuğu  TRT haber spikeri Tijen Karaş. Tijen Karaş, saat 13.00’deki söyleşide gençlerle beraber olacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.