Hava Durumu

TÜGİAD'ın küresel toplantısı

Yazının Giriş Tarihi: 15.03.2017 04:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.03.2017 04:39

TÜGİAD üyeleri, 2017 ve sonrasında gerçekleşmesi beklenen olası küresel ekonomik ve siyasal gelişmeleri Bursa'da düzenlenen bir toplantıda masaya yatırdı.
TÜGİAD Bursa Şubesi ev sahipliğinde Almira Otel'de düzenlenen panele TÜGİAD'ın Bursa, Ankara, Ege, Çukurova şubeleri ve ülke genelinden üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarından temsilciler katıldı.
Konu 2017'de Global Gelişmeler ve Ekonomiye Yansımaları Strateji Toplantısı'nda ele aldı. Alanında uzman çok değerli akademisyen, yazar ve araştırmacının sunumlar yaptığı 2 günlük toplantıda ABD'den Çin'e, Afrika'dan Avrupa'ya kadar dünyanın her köşesindeki güncel gelişmeler incelendi.

TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen, genç işadamlarından bilgiye dayanarak iş yapmalarını ve global gelişmeleri yakından takip etmelerini istedi.
TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Onur Özkul da "Toplantımızda, küresel ve ulusal ölçekteki gelişmeler ve bunların ekonomiye yansımaları konularında uzman akademisyenler tarafından bilgilendirildik. Toplantı sonrasında ise gerçekleşen TÜGİAD Business Network (TBN) sayesinde de TÜGİAD'lı dostlarımızla kaynaştık ve iş geliştirme fırsatları yakaladık. Oldukça verimli bir program olduğunu düşünüyorum" dedi.

Büyükşehir ve Çanakkale

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından hazırlanan "Bir Destanın Türküsü Çanakkale Özel Programı", 18 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek.
Program saat 20.00'de Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Orhangazi Salonu'nda izleyenlerle buluşacak.

VI. UÜ Bilgilendirme ve Ar-Ge Günleri

Uludağ Üniversitesi'nin VI. Bilgilendirme ve Ar Ge Günleri geleneksel etkinliği bugün ve yarın yapılıyor.
Ufuk Tarhan'ın T İnsan - Geleceğin Başarılı İnsanı sunumunun gerçekleşeceği ana konuşma ile başlayacak olan etkinlik perşembe günü değerlendirme oturumu ile sona erecek.
Etkinlikte 4.Sanayi Devrimi, Eğitimde STEM Uygulamaları, Bilişim ve Bilgi Güvenliği, Uzay Havacılık, Yaşamın Her Alanında teknoloji oturumları gerçekleşecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.