Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türksat, Samast ve Bursa

Yazının Giriş Tarihi: 09.12.2017 08:25
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.12.2017 08:25

Türksat dendiğinde aklımıza uzay ve uzaya gönderilen Türk uyduları geliyor. Bilindiği gibi Türksat uydu haberleşme hizmetleri veren ve özel bir kanunla 2004'te kurulmuş olan bir kamu kuruluşu. Ülkemizin uzaya fırlattığı uydular onun becerisi.
Türksat ulusal egemenlik kapsamındaki uydu yörünge pozisyonlarının işletme yetkisine sahip. Türksat, sahip olduğu fiber ağ dijital TV platformu üzerinden de yurtiçi abonelerine Kablo TV ve Kablonet fiber internet hizmeti veriyor.
Geçenlerde Türksat Güney Marmara Bölge Koordinatörü ve İtibar Yönetimi Enstitüsü kurucu başkanı Orhan Samast ile birlikte olduk. Biraz Türksat hakkında bilgi aldık. Kurum Bursa özelinde de ciddi bir yatırım içinde.
Bakın Orhan Samast neler dedi:

"Kablonet ve Kablo TV hizmeti, Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Denizli, Edirne, Eskişehir, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Karaman, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Samsun, Tekirdağ, Yalova, Zonguldak illerinde verilmekte. Bursa'da Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım'da sunulan Türksat altyapı hizmetleri sürekli genişletilmekte ve Bursamıza yatırım yapılmaya devam etmektedir."

Başkan Aktaş'tan ziyaretler

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ı ziyaret etti.
Başkan Aktaş, Nilüfer ve Mudanya'da belediye başkanlarından çalışmalarıyla ilgili brifing aldı, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Bence olumlu bir başlangıç. Devamını diliyorum.

Hüseyin Özdilek'i kutluyorum

Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (BUİKAD), iş yaşamında başarıları ile takip edilen ve rol model olan iş liderlerini iş insanları ile buluşturuyor. İş'te Sohbetler'in 4. konuğu Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek'ti.
Hüseyin Özdilek, iş yaşamında başarılı olmanın sırrının gönüllü olmak olduğunu vurgulayarak, "Kendi işini kendi yapan, emir buyurmayan ve mütevazı davranan" gelişen dünyada kazanacak diyerek sözlerine devam etti.

BUİKAD Başkanı İpek Yalçın konuşma sonucu Özdilek'e bir plaket takdim etti.
Bu arada Hüseyin Özdilek önemli bir başarıya imza attı. Fortune Türkiye, 2017 Yılı İş İnsanları Listesi'ni belirledi. Bu listede Bursa'dan sadece Hüseyin Özdilek bulunuyor. Kendisini kutluyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.