Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uludağ'dan inovatif ürünler

Yazının Giriş Tarihi: 15.06.2017 07:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 15.06.2017 07:29

Bursa'nın ulusal ve uluslararası alandaki önemli markası Uludağ dün İstanbul'da yeni ürünlerinin tanıtımını yaptı.
1912'den beri Uludağ'daki kaynağında şişelenen Uludağ Doğal Maden Suyu, içecekteki çeşitliliğine ilave olarak cilt bakımı alanında bir inovasyona imza attı.

Uludağ, inovatif ürünleri olan Uludağ Premium Yüz Spreyi, Uludağ Premium E Vitaminli Spreyleri ve Uludağ Premium Güneş Koruyuculu Spreylerini dün İstanbul Four Seasions Otel'de düzenlediği bir toplantı ile tanıttı.
Uludağ Premium'un yeni cilt bakım ürünleri özellikle kapalı ve klimalı ortamlarda çalışan kişiler için; zamanının çoğunu açık havada geçiren ve cildini güneşin zararlı etkilerinden korumak isteyen kişilerin kullanımına uygun biçimde geliştirildi.

*Mustafa V. Koç Spor Ödülü

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ve Koç Holding işbirliğinde oluşturulan "Olimpik Değerlere Katkı" temalı "Mustafa V. Koç Spor Ödülü" oluşturuldu.
2017 Mustafa V. Koç Spor Ödülü'ne layık olduğu düşünülen kişi veya kurumlar 4 Temmuz 2017 Salı gününe kadar info@olimpiyat.org.tr ad-resine iletilecek.
Mustafa V. Koç Spor Ödülü'nün teması, "Olimpik Değerlere Katkı" olarak belirlendi. Bu noktada olimpizmin 3 temel değeri burada göz önüne alındı.
Bilindiği gibi "Dostluk"; sporu bireyler ve toplumlar arasında karşılıklı anlayış için bir araç olarak görmek, politik, ekonomik, ırksal, dini farklılıkların veya cinsiyet ayrımlarının üstesinden gelerek arkadaşlık kurma ilhamını içermektedir.
"Mükemmellik"; kişinin beden, irade ve zihinsel niteliklerinin dengeli bir bütün içerisinde olmasını sağlayarak sporda ve hayatta, sadece kazanmak değil, katılmak ve kendinle yarışarak elinden gelenin en iyisini yapmak anlamındadır.
"Saygı"; kişinin kendine, bedenine, diğer kişilere, kurallara, spor ve çevreye saygısı anlamına gelmektedir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.