Hava Durumu

Uludağ İçecek'ten bir ilke imza

Yazının Giriş Tarihi: 21.03.2018 07:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.03.2018 07:52

Kentimizin ulusalda ve uluslararası alanda değerli markalarından biri de Uludağ İçecek. Bu köklü kurumumuz şimdi sektöründe bir ilke imza attı.
Bilindiği gibi Erbak-Uludağ İçecek AŞ.; 1930 yılında Mehmet Hakkı (Erbak) Bey tarafından kuruldu. Efsane Uludağ Gazozu'nun formülü ise Mehmet Hakkı Bey'in oğlu Nuri Zafer Erbak tarafından bulundu. Şu anda şirket Nuri Erbak'ın çocukları ve torunları 3. ve 4. kuşak tarafından yönetilmekte.
İçecek sektöründe bir ilk olan Bilim Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından onaylı Uludağ İçecek Ar-Ge Merkezi kuruldu.
Bu merkeze 29 Mart Perşembe günü bir basın gezisi düzenleniyor. Bu gezide basın mensuplarına Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl ve Uludağ İçecek Genel Müdürü Mete Öz de eşlik edecekler.
Evet, Bursa ülke çapında bir ilke daha imza attı. Bu başarıdan ötürü Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl nezdinde tüm Uludağ İçecek Ailesi'ni kutluyorum.

Uluslararası Etnomüzikoloji Sempozyumu

Bursa'da 2017 yılında Etnomüzikoloji Derneği kurulmuştu. Bu derneğimiz 22-24 Mart 2018 tarihlerinde Almira Otel'de "Uluslararası Etnomüzikoloji Sempozyumu" düzenliyor.
Bu bilimsel etkinlikte gündem oluşturacak pek çok konu masaya yatırılacak.
Sempozyum "Müzik ve Politika" başlığıyla gerçekleştirilecek.
Toplantıya yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda akademisyen ve sanatçı katılıyor. Sempozyum 22 Mart 2018 Perşembe günü saat 09.30'da Almira Otel büyük salonda açılış oturumuyla başlayacak.

JCI Bursa etkinliği

Yarın BUSİAD ev sahipliğinde, Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Bursa Şubesi "Gençler Soruyor Girişimciler Yanıtlıyor" söyleşileri düzenliyor.
Bu söyleşiler kapsamında mart ayı ana başlığı Dijital ve Girişimci Dünyada Markalaşmak konusu işlenecek.
Toplantıda Türkiye'nin ilk Marka Danışmanı Güven Borça ve Webnak girişimleriyle tanınan Bursalı girişimci ve melek yatırımcı Hasan Aslanoba konuşacak.
Gelecek Dijitalde & Girişimcilikte Girişimlerde & Dijital Sektörde Markalaşma alt başlıklarının ele alınacağı söyleşi​ saat 18:30'da başlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.