Hava Durumu

Uludağ Üniversitesi kütüphanesi...

Yazının Giriş Tarihi: 16.12.2017 07:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.12.2017 07:31

Uludağ Üniversitesi'nin kütüphanesi yenileniyor. Bilindiği gibi 1991 yılında temeli atılan ve 1999 yılından bu yana hizmet veren Merkez Kütüphane, yapılan yeni yatırımlarla hem yenileniyor hem de fiziki olarak genişliyor.


Kütüphane Merkez binasının batısına bakan cephede başlatılan ve 6 milyon 797 milyon liraya mal olacak inşaat tamamlandığında, Kütüphane'nin 800 kişi olan okuma salonu kapasitesi bin 550'ye çıkmış olacak.
Engelsiz bir bina olarak 7/24 hizmet verecek ek hizmet binasında ayrıca 200 kişilik bir konferans salonu da yer alacak.
Evet, Uludağ Üniversitesi, "bilimden üretime, üretimden ekonomiye" anlayışıyla 3. Nesil Üniversite hedefine ulaşabilmek için gerekli altyapı yatırımlarını sürdürüyor.

Yaptığın İşle İz Bırak!

İnsan kaynakları yönetimi alanında yenilikçi / yaratıcı ve başarılı uygulamaları tanımak. Örnek teşkil eden nitelikteki çalışmaları sektöre kazandırmak. Birbirinden öğrenme sürecini özendirmek ve desteklemek.
Yukarıdaki 3 amaç uzunca bir süredir kentimizde personel yöneticilerini bir arada toplayan PERYÖN Bursa'nın bu yıl 10.'sunu hayata geçireceği PERYÖN - İnsan Yönetimi Ödülleri'nin yapılış amacını oluşturuyor.
"Yaptığın İşle İz Bırak" sloganıyla çıkılan yolculuğun son başvuru tarihi ise 22 Aralık 2017 olarak belirlenmiş.
Evet, PERYÖN Ödül'de yerinizi alın.

İnegöl, asansör ve TSE

Bursa-İnegöl Belediyesi, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile önemli bir işbirliği protokolüne imza attı. Bu protokol kapsamında ilçe sınırları içerisinde yer alan asansörlerin kontrolünü içeren "Asansör ve Muayene İşbirliği Protokolü" hayata geçirilecek.


İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ile TSE Bursa İl Koordinatörü Mithat Kaleoğlu karşılıklı olarak protokolü imzaladılar.
Burada amaç yaşanan asansör kazalarının sıfıra indirilmesi. Ayrıca bu protokole göre İnegöl sınırları içerisinde bulunan asansörlerin kontrolü yeniden TSE uzmanları tarafından gerçekleştirilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.