Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünal: Mudanya artık kavga etmeyecek

Yazının Giriş Tarihi: 19.03.2019 08:40
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.03.2019 08:40

Mudanya 'da Burfaş'ın sosyal tesislerinde Cumhur İttifakı 'nın Mudanya Belediye başkanı adayı AK Partili Dr. Murat Ünal'ın proje tanıtım toplantısına katıldık. Toplantı öncesi tesisin önünde gazeteci arkadaşlarla denizi seyrederken, Dr. Murat Ünal geldi. Önce ayaküstü sohbet ettik, sonra da fotoğraf çektirdik.
Kahvaltının ardından Dr. Murat Ünal, Mudanya için projelerini anlattı. Soruları yanıtladı. Toplantı sonrası Dr. Murat Ünal ve eşi Nazlıgül hanım ile bir grup gazeteci arkadaşla kahve içme ve sohbet etme olanağı bulduk. Bize kafasındaki Mudanya'yı anlattı.

Dr. Murat Ünal, Bursa'da yakından tanınan bir isim. Yıllar boyunca kamuda üst düzey yöneticilik yaptı. STK'larda önemli, görevler üstlendi.
Kamuda bir hekim olarak Bursa İl Sağlık Müdürlüğü, Bursa Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı, Bursa Tabipler Odası Başkanlığı görevlerinde bulundu.
2007 yılında aktif siyasete atıldı, Demokrat Parti'den milletvekili adayı oldu. 2015 yılında başhekim yardımcılığı görevinden ayrılıp, AK Parti'de siyasete başladı. Medyadan Sorumlu Bursa İl Başkan Yardımcılığı yaptı. Sonra Mudanya AK Parti İlçe Başkanlığı'na atandı ve de ardından aynı göreve seçildi. Şimdi ise partisi ve Cumhur İttifakı tarafından Mudanya Belediye başkan adayı oldu.

Dr. Murat Ünal Bursaspor Divan Kurulu, Mudanyaspor, Bursa Tabip Odası üyesi ve de Bursa Yelken Kulübü kurucu üyesi. Aynı zamanda da Bademli Hayvan Barınağı gönüllüsü.
Dr. Murat Ünal, sunumunu şifaen yaptı. Okuduğu bir metin ve pronter yoktu. Konuşmasının özünde Mudanya ve sorunlarına hakim bir kişi izlenimi bıraktı. Başarılı bir sunumdu. Mudanya için hayal ettiği projeleri tek tek anlattı. Bu projeleri anlatırken, bunların hayata geçirilmesi noktasında hangi kaynakların, ne şekilde kullanılacağını da açıkladı.

Sohbet ettiğimiz bölümde ise Mudanya'nın son beş yıldır herkesle kavgalı olduğunu belirterek "Büyükşehir Belediyesi ile kavgalısınız. Büyükşehir Belediye meclisine beş yıl boyunca sadece birkaç kez gittiniz. Kamu kuruluşları ile kavgalısınız, devlet katında Mudanya'nın sorunlarını ne anlatabiliyorsunuz, ne de çözebiliyorsunuz" diyerek şöyle devam etti:

"Biz Mudanya'yı Bursa ile, Bursa Büyükşehir ile, kamu kuruluşlarıyla barıştırmak için yola çıktık. Mudanya, Allah'ın bütün nimetleri bünyesinde barındıran bir yer. Güzel ülkemizin cazibe merkezi olabilecek bir yer. Bunu herkesle kavga ederek yapamazsınız, Mudanya herkesle barışacak ve layık olduğu konuma gelecek. Özetle her zaman belirttiğimiz gibi Mudanya çok güzel olacak. Bunu tüm Mudanyalılar ile birlikte 1 Nisan'dan sonra hep beraber yapacağız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.