Hava Durumu

UÜ’de yeni fakülte

Yazının Giriş Tarihi: 06.08.2016 04:59
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.08.2016 04:59
Uludağ Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu, Sağlık Bilimleri Fakültesi ‘ne dönüştü. YÖK kararı ile 3 Ağustos’ta Resmi Gazete’de yayınlanan karar yürürlüğe girdi.
YÖK, dört yıllık eğitim veren Sağlık Yüksekokulu’nun yine dört yıllık eğitim verecek olan Sağlık Bilimleri Fakültesi’ne dönüştürülmesine onay verdi. 
Eğitim ve öğretime 2002-2003 yılında başlayan Sağlık Yüksekokulu, 2016-2017 eğitim öğretim yılından itibaren Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak hizmet etmeye devam edecek. 



Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Yusuf Ulcay, göreve geldikleri ilk günden itibaren Uludağ Üniversitesi’ni geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için çalıştıklarını kaydederek şunları söyledi:
“Üniversitemizi sadece teorik eğitim veren bir kurum olmaktan çıkarıyoruz. Uludağ Üniversitesi, 3. Nesil Üniversite vizyonu ile hem kendisini hem akademik kadrosunu hem de öğrenci seviyesini yenileyen ve geliştiren bir üniversite olma yolunda ilerliyor.”
Hayırlı olsun.

İnoksan’a ilgi vardı

İnoksan, Sri Lanka’da gerçekleştirilen dünyanın en büyük otel ekipmanları fuarı Hotel Show Colombo’da,  yenilikçi ürünleriyle büyük beğeni topladı. 
İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, “Fuar, bizim için bir hayli başarılı geçti. Özellikle pişirici grubumuz ve bulaşık yıkama makinelerimiz büyük ilgi gördü. “ dedi.

İrgil ve Meclis araştırması



CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil, Meclis’in 15 Temmuz darbe girişiminin ardındaki terör örgütü FETÖ’ye verilen desteklerin tespit edilebilmesi için geçmişten bugüne siyasilerin bilgisine başvurulmasını istedi. 
İrgil, şöyle dedi:
“Geçmişten bugüne tüm siyasilerin bilgisine başvurularak bundan sonra benzer yapılanmaların önüne geçmek için  gereken önlemlerin belirlenebilmesi amacıyla bir Meclis Araştırması açılması gerekmektedir.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.