Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

UYEM temel atıyor

Yazının Giriş Tarihi: 05.01.2018 08:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.01.2018 08:03

Uludağ Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (UYEM) projesinin temel atma töreni bugün saat 14.30'da gerçekleştiriliyor.
Bu sabah saat 09.00'da Orman ve Su İşleri Bakanlığı öncülüğünde Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa Valiliği ve Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde "Dört Mevsim Uludağ Çalıştayı" başlıyor.
Sabah yapılacak bu çalıştayın ardından öğleden sonra BTSO tarafından Uludağ'daki Kirazlıyayla Sanatoryumu'nu iş dünyasının prestijli eğitim üslerinden biri haline getirecek Uludağ Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (UYEM) projesinin temel atması yapılacak.


BTSO bu eğitim merkezi ile ilgili olarak Stanford Üniversitesi'nin San Francisco'daki merkezinde de incelemelerde bulunmuştu.
Çalıştay ve törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu da katılacak.

Bal Göç'te görev dağılımı

Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği geçen yıl sonunda gerçekleşen 17. olağan genel kurulundan sonra oluşan Genel Merkez Yönetim kurulu ilk toplantısında görev dağılımı yaptı.
Prof. Dr. Yüksel Özkan başkanlığındaki yönetim kurulunda, Gülver Deniz Yrd. Doç. Kader Özlem, Sabri Öztürk, Bestami Yeşilbahçe, Remzi Apdioğlu, Günaydın İzmirli ve Veli Öztürk başkan yardımcısı oldu.

Daha yeşil bir Nilüfer ve fidan

Nilüfer Belediyesi, ağaçlandırma çalışmaları kapsamında bu yıl da vatandaşlara ücretsiz olarak, 15 Ocak'ta başlayacak fidan dağıtım kampanyasında yaklaşık 25 bin fidanın toprakla buluşmasını sağlayacak.


"Daha yeşil bir Nilüfer için sen de geleceğe fidan dik" sloganıyla gerçekleştirilecek ağaçlandırma kampanyasıyla limoni servi, ıhlamur, erguvan ve oya ağacı fidanlarının dağıtımı yapılacak. Vatandaşlar fidanları, Nilüfer Belediyesi Alaaddinbey Hizmet Binası'nda bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nden, tutanak karşılığında ücretsiz bir şekilde alabilecek.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, sadece bu kapsamda 2017 yılında 21 bin 767 fidanı toprakla buluşturduklarını belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.