Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Küçük üzüldü

Yazının Giriş Tarihi: 02.12.2016 01:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.12.2016 01:24
Bursa Valisi İzzettin Küçük, çarşamba günü Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Yıldırım Beyazıt Salonu’nda bir toplantı düzenledi.
Bu toplantıya bugüne kadar Bursa’da Milli Eğitim’e yaptığı bağışlar nedeniyle kentimize okul kazandırmış, kişiler ve aileler davet edildi. Salonda kurulan bu U düzenindeki devasa masada konuklar ağırlandı. 



Vali İzzettin Küçük’ün yanında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’de vardı. Toplantı sırasında konuklar tek tek davet edilip, kendilerine hazırlanan belgeleri takdim edildi. 
Toplantının bitiminde oraya davet edilen hayırseverlerin bir bölümünün adlarının okunmadığı ve belgelerinin olmadığı ortaya çıktı. Durum Bursa Valisi İzzettin Küçük’e intikal ettiğinde Vali Küçük duruma çok üzüldü.
Davet edilmeyen ve belgeleri hazırlanmayan konuklarla tek tek ilgilendi. Daha sonra da onları belgelerini takdim etmek üzere önümüzdeki hafta makamına kahve içmeye davet etti. Bu durum da o anda üzülmüş olan davetlileri mutlu etti.

Şairin Şiir Evreni ve Demirci

Bursa edebiyat dünyasının önemli isimlerinden biri de şair ve aynı zamanda Diş Hekimi olan Nuri Demirci.
Bu değerli edebiyatçımız 1973 yılından beri kentimizde yaşıyor, çalışıyor ve şiirlerini üretmeye devam ediyor.
Nuri Demirci Nilüfer Belediyesi Şiir Kütüphanesi’nde salı günü saat 19.00’da Şairin Şiir Evreni söyleşilerinde Hilmi Haşal’ın sorularını yanıtlayacak.

Baro Adli Yardım Birimi



Bursa Barosu Adli Yardım Birimi artık Heykel’de bulunan Baro Evi’nde hizmet verecek. Bursa Barosu Başkanı Avukat Gürkan Altun ve Bursa Barosu Yönetim Kurulu üyeleri, Bursa Barosu Adli Yardım Birimi’nde incelemelerde bulundu. 
Daha önce de bu hizmet Bursa Adliyesi içindeki baro merkezinde veriliyordu. Şimdi daha ulaşılabilir ve uygun koşullar sağlandı.
Adli Yardım Birimi Sorumlusu Avukat Aynur Çiğdem Ünel, adli yardım başvuruları hakkında bilgi verirken, 2015 yılında Bursa’da iki bin 86 kişinin adli yardım başvurusunda bulunduğunu belirtti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.