Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vanelli, Bursa'yı gururlandırdı

Yazının Giriş Tarihi: 14.01.2019 08:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.01.2019 08:35

Türkün Ailesi, Bursa'nın köklü ailelerinden biri. Tekstil dendiğinde akla gelen ilk isimlerden birisi. Şu anda Türkün Holding'in yönetim kurulu başkanlığını yapan Erol Türkün, Almanya'da eğitim gördü. Ardından ülkemize dönüp, aile şirketinin başına geçti. Onun vizyonu ile şirket büyüdü, holdingleşti
Yarattığı markalardan biri olan Dina Vanelli, 1976'dan beri önemli başarılara imza attı. Her yıl Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen ve dünya tekstil sektörü için önemli bir vitrin olan HEIMTEXTILE Fuarı'nda, bu yıl TREVIRA 2019 - GOLD MEMBER ödülü Türkün Holding bünyesinde faaliyet gösteren Dina Vanelli'ye verildi. Bu ödülü firma beş yıldır arka arkaya kazanma başarısı gösterdi.
Trevira, otel, hastane, ofis ve kamu alanlarında kullanılan yanmaz kumaşlarda bir dünya devi marka. Dina Vanelli, Trevira'nın Türkiye'deki 1 numaralı ve dünyada ise Gold Member ödülü sahibi olan ilk 5. üreticisi konumunda.
TREVIRA 2019 - GOLD MEMBER ödülünü Dina Vanelli adına Türkün Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Türkün aldı.

Dünyada birçok önemli kumaş editörlerine ve otel zincirlerine kumaş ürettiklerine dikkat çeken Erol Türkün, "1976 yılından beri ev tekstili alanında faaliyet gösteren Vanelli markamız ile üretimlerimizin %90'ını ihraç ediyoruz. Bu anlamda tül kumaşlardan, kalın perdeliklere, %100 natürel kumaşlardan farklı türlerdeki döşemelik kumaşlara kadar çok geniş bir ürün yelpazesine sahibiz. Senede minimum üç koleksiyon yapıyoruz. Özellikle otel, hastane, ofis ve kamu alanlarında kullanılan yanmaz kumaşlarda dünya markası olan Trevira'nın Türkiye'deki 1 numaralı, dünyada ise Gold Member olan ilk 5. üreticisiyiz." diyor.
Erol Türkün, Vanelli'nin farklı terbiyelerdeki kumaşları, güç tutuşur, anti-bakteriyel kumaşları, leke-yağ itici, black out gibi kumaşları da bünyesinde bulunduğunun altını çizerek, otel ve benzeri işletmelerin tüm tekstil ihtiyaçlarını en kaliteli ve hızlı şekilde karşıladıklarını söyledi.
Öncelikle bu ödülü ve Türkün Holding'i Erol Türkün nezdinde kutluyorum. Üretimin ve ihracatın dışında özellikle uluslararası platformda kazanılan bu tür başarı ve ödüller, gerek ülkemiz tanıtımına ve itibarına, gerekse kentimizin tanıtımına ve itibarına önemli katma değerler yaratmakta.
Bursa'yı beş yıl arka arkaya gururlandıran Dina Vanelli'yi ve de bu başarıda emeği geçen her kademedeki Dina Vanelli Ailesi'ni gönülden bir kez daha kutluyorum.


BURSA, SKAL TÜRKİYE'Yİ AĞIRLADI

Skal, Turizm Profesyonelleri'ni bir araya getiren uluslararası bir organizasyondur. Derneğin ana amacı bölge turizmini dolayısıyla ülke ve dünya turizmini geliştirmek, üyeleri arasında dostluk ve arkadaşlığı geliştirmek, işbirlikteliklerini artırmak. Ülkemizde 17 Bölgesel Skal Derneği bulunuyor. Bu dernekler Türkiye Skal Federasyonu'nu oluşturuyor. Ülkelerdeki federasyonlar ise Dünya Skal Örgütü'nü oluşturmakta.
Dünyada ilk Skal Kulüp, 1934 yılında kuruldu. Türkiye'de ilk kulüp İstanbul'da 1956'da kuruldu. Dünyada 14.000 Skal üyesi var. Türkiye'de ise 1000 üyesi bulunmakta. Bugüne kadar ülkemizden 2 dünya başkanı çıktı.
Geçtiğimiz hafta sonu federasyon 3 ayda bir yaptığı toplantıyı Bursa'da gerçekleştirdi. Bu toplantıya şehir dışından 40 kadar turizmci geldi. Katılımcılar genellikle Yönetim Kurulu Başkanı, Genel Müdür düzeyindeydi.
Toplantı Almira Otel'de yapıldı. Toplantıda her kulüp faaliyetlerini aktardı. Toplantı sonrası Botanik Park'ta İskender ikram edildi. Ayrıca 1326 Panorama Müzesi ve Muradiye Külliyesi gezdirildi.
Skal'a başarılı bir 2019 diliyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.