Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ya yapılacak ya da yapılacak

Yazının Giriş Tarihi: 18.11.2016 05:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.11.2016 05:18
Lions 118 K Yönetim Çevresi Kulüpleri, Nilüfer’de yapımına başlanan Alzheimer Hasta Konukevi için “Ya yapılacak ya da yapılacak” diyor. 
Lionslar bu ölümsüz eser için tüm gayretleri ile karşılıksız hizmet etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Koza Lions Kulübü önderliğinde Nilüfer Belediyesi ve Popüler Müzik Sanatı Vakfı (POPSAV) işbirliği ile düzenlenen ve geliri Alzheimer Hasta Konukevi yararına aktarılacak olan “Hey Gidi Günler” konseri çarşamba akşamı gerçekleşti.
Laf aramızda kimi ile beraber büyüdüğümüz, kimileri de büyüklerimiz olan 1970’li ve 80’li yılların sanatçılarını hep birlikte izlemek büyük keyifti. 



Gecede Koza Lions Kulübü Başkanı Müge Okşan, böyle bir sosyal sorumluluk projesine imza attıkları için mutlu olduklarını ifade etti. 
Okşan’ın ardından Hakan Eren’in sunumu ve POPSAV Orkestrası eşliğinde Bilgen Bengü, Coşkun Demir, Ercan Turgut, Ersan Erdura, Güzin ile Baha, Kartal Kaan, Metin Ersoy, Nur Yoldaş, Rana Alagöz, Sevda Karaca, Tülay Özer ve Semiha Yankı ‘yı dinledik. Onlarla beraber gençliğimizin şarkılarını söyledik.
Bu güzel gece Nilüfer Belediye Başkanvekili Ferhat Yıldırım ve Koza Lions Kulübü Başkanı Müge Okşan tarafından sanatçılara verilen plaket ve çiçek töreni ile sona erdi. Lionsları ve onlara destek verenleri gönülden kutluyorum. Karşılıksız hizmete devam.

UÜ Sosyal Yaşam Merkezi

Uludağ Üniversitesi Görükle Kampusu’nda öğrenci, hasta yakınları ve çalışanların otopark, alışveriş, eğlence gibi tüm sosyal ihtiyaçlarını karşılaması için planlanan “Sosyal Yaşam Merkezi” projesinde imzalar atılıyor.
Uludağ Üniversitesi Görükle Kampusu’nu,  7/24 yaşanan bir cazibe merkezi haline getirecek Sosyal Yaşam Merkezi Projesi, bugün Rektörlük B Salonu’nda Rektörlük ile ihaleyi kazanan firma yetkilileri tarafından imzalanacak. 

Ahmet Gülhan BUSİAD’da



BUSİAD Perşembe Söyleşileri’nin bu ayki konuğu, ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Ahmet Gülhan olacak. 
Ahmet Gülhan, gerçekleştireceği keyifli sunumuyla uzun yıllara dayalı deneyimlerini ve  birbirinden renkli anılarını katılımcılarla paylaşacak. 
BUSİAD Evi’ndeki etkinlik 24 Kasım Perşembe saat 17.30’da gerçekleşecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.