Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalçın Ailesi'nin en mutlu gecesi

Yazının Giriş Tarihi: 09.07.2018 07:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.07.2018 07:45

AK Parti İl eski Başkanı Sedat Yalçın'ın kızı Gizem Yalçın'ın düğünü Bursa iş ve siyaset dünyasını cumartesi akşamı bir araya getirdi.
Bursa Sheraton Otel'de gerçekleşen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın kıydığı nikah töreni ile Sedat Yalçın'ın kızı Gizem Yalçın, işadamı Mustafa Akan ile hayatını birleştirdi.
Genç çiftin nikah şahitliklerini ise eski bakanlardan Mehmet Müezzinoğlu, aynı zamanda damadın yakın arkadaşı olan milli futbolcu Arda Turan ve çiftin arkadaşları yaptı.
Aynı gün Ankara'da TBMM'de yemin töreni yapıldığı için yeni seçilen milletvekillerimiz düğünde yoktu. Ama düğüne katılanlar arasında eski bakanlardan Faruk Çelik, Mehmet Müezzinoğlu ile AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman'ın yanı sıra AK Parti'nin eski il başkanları ile birlikte CHP il eski başkanları Gürhan Akdoğan, Metin Çelik, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da törende, Yalçın ailesini yalnız bırakmadı.
Nikahı kıyan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Ben 25 yıllık evliyim, ama nikah cüzdanını benden daha deneyimli olan bakanımız Mehmet Müezzinoğlu'nun vermesini rica ediyorum" dedi.
Gençler Dr.Mehmet Müezzinoğlu'nun da öğütlerinin ardından nikah cüzdanlarını aldılar. Müezzinoğlu, cüzdanı geline vermeyi ihmal etmedi.
Gizem-Mustafa Akan çiftine yeni yaşamlarında huzur, sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum.

LİMAK Enerji'nin büyük başarısı
Bursamızın da elektrik enerjisi ihtiyacını karşılayan Limak Enerji, önemli bir başarıya imza attı.
Bu kurumumuz EPDK'nın 2017 Yılı Elektrik Piyasası Gelişim Raporu'na göre 142 tedarik şirketleri sıralamasında yaklaşık 12,8 milyar kWh elektrik satışı ile 3. sıraya yükselme başarısı gösterdi.
2016 yılında 9,9 milyar kWh elektrik satışı gerçekleştiren şirket, 2017 yılında elektrik satışını %29 oranında artırdı. Enerji sektöründe lider şirketler arasında yer alan Limak Enerji'nin elektrik satış miktarı, 134 ülkenin elektrik tüketiminden daha fazla olarak göze çarpıyor.
Limak Enerji Genel Müdürlüğü, Bursa, Balıkesir, Yalova ve Çanakkale'de 9 Bölge Müdürlüğü, 100'ü aşkın Müşteri İşlem Merkezi(MİM) ile abonelik, tahsilat, indirimli elektrik satışı, avantajlı tarifelerden yararlanma gibi birçok hizmeti gerçekleştirirken, 5 milyon kişinin de aydınlanmasını sağlıyor.

Yeni Meclis'te ilk soru önergesi
Bildiğiniz gibi TBMM'de 27. dönem başladı. Önce tüm milletvekillerimize başarılar diliyorum.
Yemin töreninin ardından Meclis'te ilk soru önergesini geçen dönemde CHP Bursa Milletvekili olan Erkan Aydın verdi.
Aydın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sorularını yöneltti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.