Hava Durumu

Yeni AK Parti Bursa yönetimi

Yazının Giriş Tarihi: 22.09.2017 09:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.09.2017 09:18

AK Parti Bursa İl Merkezi'nde düzenlenen tören ile Ayhan Salman başkanlığında oluşturulan AK Parti'nin yeni il yönetimi basın mensuplarına takdim edildi.
Başkan Ayhan Salman takdim öncesi süreci anlatan bir konuşma yaptı. Konuşmanın son bölümünde ise yeni yönetim ile ilgili şu demografik bilgileri verdi:
"Öncelikli olarak müracaat eden adaylarımızın içinden seçilen 150 kişilik bir liste İl Koordinatör Vekilimiz ile birlikte mülakata alındı ve listeye son şekli verildi.
Buna göre oluşan yönetim kurulumuzun:
14'ü bayan olmak üzere, 3 arkadaşımız 18-25 yaş arası, 9 arkadaşımız 25-35 yaş arası, 9 arkadaşımız 35-40 yaş arası, 29 arkadaşımız ise 40 yaş üzerinde olmak kaydıyla yaş ortalaması 42 olarak gerçekleşmiştir.
Buna ilaveten arkadaşlarımızın 3'ü yüksek lisans, 29'u lisans, 4'ü ön lisans, 13'ü lise, ve bir tanesi de ortaokul mezunudur.
Daha önce il, ilçe, kadın ve gençlik kolları yönetim kurullarımızda görev alan 39 arkadaşımıza il yönetim kurulumuzda görev vererek tecrübelerinden faydalanmayı hedefledik. Bu bağlamda daha önce kadın kollarımızda görev yapmış 4 bayan arkadaşımız ile gençlik kollarımızda görev almış 6 arkadaşımıza da yönetim kurulumuzda görev verdik.
Ayrıca birikim ve mesleki deneyimlerinden istifade etmek için de 11 yeni arkadaşımız da yönetim kurulumuzda yer aldı."
AK Parti'nin Ayhan Salman başkanlığındaki yeni yönetimine Bursa için hayırlı işler yapmaları temennisinde bulunuyorum. Hayırlı olsun.

Gökçelik 4.0 üzerine

Gökçelik Şirketler Grubu'nun sahibi Yalçın Aras, dördüncü fabrikası olan Gökçelik Depo Sistemleri'yle Endüstri 4.0'a adım attı.
Öncelikle Yalçın Aras ve arkadaşlarını kutluyor, 50 milyonluk yatırımlarının öncelikle Gökçelik Ailesi'ne, kentimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.
Bu yatırım ile "Rafın Olduğu Her Yerde" sloganı ile raf sektöründeki başarısını katlayarak sürdüren Gökçelik, GDS markası ile depo sistemleri konusunda da seri üretime geçti.
Yeni fabrika ile ilgili açıklama yapan, dördüncü fabrika yatırımıyla beraber Endüstri 4.0'a da ilk adımı attıklarını belirten Gökçelik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras şunları söyledi:
"Bugün açılışını yaptığımız dördüncü fabrikamızda ise yep- yeni bir dönemin temellerini atıyoruz. Yeni bir sürece adım atmamız gerektiğini birkaç yıl öncesinden planlayarak Endüstri 4.0'a geçiş yaptığımız bu fabrikamızın yatırımlarını tamamladık. Toplam 50 milyon TL tutarındaki yatırımı kapsayan yeni fabrikamız ile depo sistemleri üretimini seri hale getirirken, pazar payı ve ihracatımızı da artırmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.