Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeşil Bina ilk otelimiz açılıyor

Yazının Giriş Tarihi: 11.03.2017 04:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.03.2017 04:51

Özelliklerinin yanı sıra aynı zamanda bir turizm kenti olan Bursa'nın ilk Yeşil Bina sertifikalarına sahip oteli önümüzdeki hafta konuklarını ağırlamaya başlıyor.
Bursa'nın köklü gruplarından Yeşilova Holding, Santral Garaj'da yaptığı yatırımla Bursa'nın ilk Yeşil Bina sertifikasına sahip, dünyanın en büyük otel zincirlerinden IHG (International Hotels Group) bünyesindeki Holiday Inn markasıyla Holiday Inn City Centre'ı Bursa'ya kazandırdı.
İş dünyasına yönelik planan 4 yıldızlı otelde 120 oda ve 200 yatak bulunuyor. Ayrıca otel, 3 toplantı salonu ve diğer konseptleriyle 7 gün 24 saat hizmet verecek bir biçimde planlanmış.

Holiday Inn City Centre otelin basına tanıtımı dün sabah otelde düzenlenen bir toplantı ile gerçekleştirildi. Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yeşilova, eşi Nezihe Yeşilova, oğlu Yalçın Yeşilova ve kızı Yasemin Yeşilova ile otelin genel müdürü İsmail Kuru'nun düzenlediği basın toplantısıyla otel tanıtıldı.
Bursamız yeni bir otel kazandı. Otelin başında da Bursa'nın yakından tanıdığı Çelik Palas Otel'in eski genel müdürü İsmail Kuru bulunuyor. Dolayısıyla Bursa'nın yatak kapasitesi de artmış oldu.
Bu güzel oteli Bursa'ya kazandırdığı için Yeşilova Holding'e teşekkür ederken, hayırlı işler diliyorum.

Palm yağı meselesi

Gıda Uzmanlık Grubu tarafından organize edilen "Gıda Maddesi Olarak Palm Yağı Nedir, Ne Değildir?" konulu panel BUSİAD Evi'nde gerçekleştirildi.
Uzmanlar, palm yağlarının endüstride kullanılması meselesinin yeni bir konu olmadığında ve bilimsel bir dayanağı olma-dığı sürece konuyla ilgili yapılan açıklamalara itibar edilmemesi gerektiğinde birleşti.

Hekim ve sanat

Bursa Tabip Odası 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında fotoğraf gösterisi, karma sergi ve Can Yücel Şiir Dinletisi düzenledi.
Sanatçı hekimlerin emeği sanatseverlerle buluştu. Usta şair Can Yücel'in şiirleri, "Can'ca" adını verdikleri tiyatral bir sunumla aktarıldı.
Bursa Akademik Odalar Birliği Yerleşkesi'nde Dr. Murat Sait Tuban'ın İran, Dr. Sevhan Tuban'ın ise Hindistan'ı anlatan dia gösterisiyle başlayan etkinlik, Sanatçı Hekimler Sergisi'nin açılış kokteyliyle devam etti.
Düzenlenen kokteylin ardından Dr. Yaşar Can Bağatırlar'ın yönettiği Can Yücel Şiir Dinletisi ise, büyük beğeni topladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.