Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yücel, Sanayi 4.0 ve Bursa

Yazının Giriş Tarihi: 24.04.2017 04:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.04.2017 04:43

Sevgili Tolga Yücel, BTSO'nun eski genel sekreteri ve ardından kurduğu iletişim şirketi ve şirketlerle son derece başarılı bir grafik çizdi.
Kendisi Bursa'nın Sanayi 4.0'a dönüşümü noktasında bir çalışma yapmış onu paylaştı. Bu çalışmanın özetinde Tolga Yücel şunları söylüyor:
"Bursa gibi bir sanayi kentinin gündeminde bazen açıklamalarda, bazen de kurumlara özgü hedeflerde Sanayi 4.0 kavramı ile ilgili bir sürü şey duyuyoruz.

Aslında hepsi "Ne Yapılmalı?" üzerine. Ama ihtiyaç olan bir sonraki adım; "Nasıl Yapılmalı?"
Bursa'nın gündemi daha ekonomi odaklı, geleceğin risklerine karşı bugünlerden bir şeylerin stratejik ve sistemli olarak yapılmaya başladığı konular olmalı. Yeni yüzyıl kentlerin mücadelesi olacak. Geleceğin, bugünkü göçmenleri olarak, bir sonraki kuşağa daha katma değerli ve dönüşümünü tamamlamış bir üretim merkezi bırakmamız gerekiyor."
Tolga'nın sesine kulak verelim.

23 Nisan kutlu olsun

Dün 23 Nisan'dı. Ulusal egemenliğimizin simgesi olan TBMM'nin kuruluşunun 97. yılını ve Atatürk'ümüzün çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum.

Çocuk gözüyle kadın ve erkek eşitliği

Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ) tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "12. BALGÖÇ Uluslararası Resim Yarışması"nda ödüller sahiplerini buldu.
"Çocuk Gözüyle Kadın ve Erkek Eşitliği" temalı resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Dereceye girenler şunlar:
"Sadettin Türkün Anaokulu'ndan Melisa Uzun eseriyle birinci oldu. Kırcaali Belediyesi Çocuk Merkezi'nden Esra Metin Yusein'in resmi de Bulgaristan birinciliğine değer görüldü. Ayrıca Mümin Gençoğlu 2. Ortaokulu'ndan Ecem Sayan ikinci, Razgrad Vasil Levski Ortaokulu'ndan Kamile Beinur Şeval Bulgaristan ikincisi, Barbaros Ortaokulu'ndan Dilek Çavdar da üçüncü oldu."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.