Hava Durumu

1 puan yine de işe yaradı

Yazının Giriş Tarihi: 06.11.2016 01:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.11.2016 01:50
Tabii yine Harun’u konuşacağız ama, öyle bir 90.dakika var ki, Deniz kale ağzında kendi kendine bacak arası yapıp topu ıskalamasa bu gol her şeyin önüne geçecek ve Bursaspor 3.lüğe yerleşecek.
Öyle bir fırsat kaçırdı Deniz.
Ancak ortada bir gerçek var ki, Deniz dün çok kötüydü ve son anda gelen galibiyet fırsatını da değerlendirebilecek halde değildi. Sakatlıktan sonra henüz toparlanabilmiş değil. Bu yüzden Hamza hoca 2.yarıdaki değişikliklerde önce onu düşünmeliydi.
Evet Harun 2 mutlak golle birlikte puanı da kurtardı.
Savunmanın arkasına sarkan rakip forvet hep ona takıldı. Burdan Karabük’ün daha üstün oynadığı kolayca anlaşılıyor ama Harun’dan sonra, rakibin tehlikeli akınlarını kritik müdahalelerle kesen İsmail ve Şamil’i de unutmamak lazım.
Hücuma çıkarken çok pas hatası yapan Karabük’ün üstüne kontrataklarla gitmek isteyen  Bursaspor, Del Valle’nin ortaları isabetsiz, Deniz ve Kubilay’ın da etkisiz oluşu yüzünden fazla pozisyon yaratamadı.  Jorquera da bu defa etkisiz kalınca yerini Sercan’a bıraktı ama, bu futbolcunun da girdikten sonra ne yapmak istediğini kimse anlayamadı.
Bütün bunlara rağmen alınan puan yine de işe yaradı.
Çünkü Bursaspor Galatasaray’ı yakaladı.
Haftaya Galatasaray’ın Fenerbahçe’ye gitmesi, Bursaspor’un da sahasında Akhisar’ı ağırlayacak olması önemli bir avantaj. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.