Hava Durumu

1 puana yatma ısrarı

Yazının Giriş Tarihi: 26.11.2016 01:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.11.2016 01:01
1 puana yatma ısrarı Bursaspor’a yok yere maç kaybettirdi.
Bu büyük hata da Galatasaray’a durup dururken hayat verdi.
Savunmaya ve Harun’a güvenen Hamza hocanın planı bu defa tutmadı. Çünkü savunma Yasin’e adeta ralli yapma fırsatı verdi, Harun da frikikte hatalı yer tutması ile aylardır uykuda olan Sneijder’i tekrar yıldız yaptı.
Sneijder de yatıyor, yatıyor gol için Bursaspor’u buluyor.
Bu da başka bir talihsizlik ama, bu maça kadar özgüven olarak rakibinden yukarda olan Bursaspor’un  bir anda bu özelliğini yitirmesi de bir başka gerçek.
Bilhassa orta saha ve kanatların bu kadar silik kalması, Erdem ve Deniz’in yine yokları oynaması da Galatasaray’a bu kulvarda hücum için cesaret veren ayrı bir unsurdu.
Bursaspor’un oyunu geride kabullenip orta sahayı rakibe bırakması ile maça etkili başlayan Galatasaray’ın Kubilay’ın şok golü ile yine dağılması bekleniyordu ama olmadı. Yasin-Podolski-Sneijder haftalardır yapamadıkları duvar pasları ile sahneye çıkıp savunmayı deldi, Harun’un 5 maçlık gol yemezliği sona erdi.
Doğrusu, sola geçtikten sonra Yasin’e bu kadar rahat oynama fırsatı veren savunmanın hatası beraberliği getirdi de diyebiliriz.
Ayrıca Bursaspor’un geride kalma ısrarının üstüne bir de kestikleri topları sadece ileriye vurma düşüncesi, Galatasaray’a tekrar tekrar pozisyona girme, aktif alan yaratma fırsatı da verdi.
2-1’den sonra iş işten geçtiğinden Bursaspor’un yapacak bir şeyi kalmadı, Eren bile sahneye çıkma şansı yakaladı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.