Hava Durumu

2 önemli avantaj

Yazının Giriş Tarihi: 06.02.2014 08:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.02.2014 08:03

Bugün Bursaspor için 2 önemli avantaj var.Birincisi Roberto Carlos’un,”Kupa Lig’e zarar verdi” demeci, ikincisi Akhisar-Eskişehir maçının sonucunu bilerek sahada yer alacak olması.
Bir bozgundan sonra hiç olmazsa Kupa’da gruptan çıkma şansını yakalama avantajı bunlar.
Açılan yaranın üzerine merhem sürme, acıyı hafifletme fırsatı.
Gerçi Bursaspor da eksik kadro ile oynayacak ama, pazar günü Fenerbahçe maçı bulunan Sivas’ta Carlos’un da as futbolcularını dinlendireceği sinyali vermesi, bugünkü karşılaşmada Bursaspor’un elini daha güçlendirmekte.  
Buna, Sivas’ta herkesin Fenerbahçe maçı bileti peşinde koştuğunu, bugünkü maçla yani Kupa ile pek ilgilenmediğini de eklersek tüm gelişmelerin Bursaspor’dan yana olduğunu rahatça söyleyebiliriz.
Dün Tuncay’da yaşanan “Bitti” olayı doğrusu Bursa’da herkesi sevindirdi. Geldiği günden beri antipatik olan, takıma hiçbir yararı dokunmayan, sahadaki pozisyon fotoğrafları yerine tribündekilerin hatıra fotoğraflarında yer alan Tuncay’ın alınması daha baştan hata idi. Onunla birlikte az daha Yattara da geliyordu.
Allah’tan bir de onun için saç baş yolmadık.
Bu tip “iş bitmiş” transferler nedense teknik adamlara ve yöneticilere bir türlü ders olmuyor. Aynı hatalar sürüp gidiyor. Gençlere yönelmek yerine eskilere trilyonlar yağdırmak nedense daha kolay geliyor. Ancak bu alışverişler nasıl oluyor, araya kaç kişi giriyor, hep meçhul. Sadece Bursaspor’un değil, tüm takımların derdi bu.
Ondan sonra “Yeni para nerden bulacağım” diye düşün dur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.