Hava Durumu

Akhisar'ın başına iş açar

Yazının Giriş Tarihi: 09.02.2018 07:26
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.02.2018 07:26

Bir taraf 12 maçtır, diğer taraf 6 maçtır galibiyet yüzü göremiyor.
Oldukça uzun süre.
Akhisar-Bursaspor maçı kazanmayı unutanların mücadelesi. Ancak bu hafta bir taraf galibiyeti hatırlayacak gibi geliyor bana.
Buna da Bursaspor oldukça yakın.
Kupa'da Kayserispor'u eleyip tarihinde ilk kez yarı finale kalan Akhisarspor'un bu başarısı, Lig'e döndüğünde başına iş açacaktır. Çünkü yorgunluk ve başarının getirdiği hava, genelde bizim takımlara yaramıyor. Kayserispor önünde A takımdan 8 futbolcusuna yer veren Akhisarspor'un bundan etkilenmemesi mümkün değil. Bu bir dezavantaj.
Küme düşme korkusunu hissetmeye başlaması da cabası.
Mücadele etmeyi tekrar hatırlayan Bursaspor'un, Akhisar'da da bunu devam ettirmesi halinde bu defa galibiyeti yakalaması normal sonuç olacak.

"MHK İFLAS ETMİŞTİR"
2 maçın hakeminin değiştirilmesi iddiaları ortalığı iyice karıştırdı.
PFDK'ya sevk edilen ve ceza alan Fenerbahçe'den 3.açıklama (Şekip Mosturoğlu) gelirken, MHK eski Başkanı Mustafa Çulcu da 2.defa konuştu. Çulcu'nun Cumhuriyet'e yaptığı konuşma da gelinen nokta için oldukça önemli:
"Ben yaptım olduyla hakemleri yönetenlerin, çağ dışı anlayışıyla bu camiayı yönetmemesi lazım. Yaptıkları ortaya çıktı. Huzur bozuldu, futbolun yapısına zarar verildi. Futbolun marka değerine katkı sağlayabilecek insanların bu işi yönetmesi lazım. Kaliteli, seviyeli yönetim anlayışını uygulayacak çağdaş kişilere ihtiyaç var. Bir maçın ruhu vardır, ligin ambiyansı vardır. Hakemlerin takibi, form durumu, ruh halleri, daha önceki maçların konumları vardır. Bunlar kriterlerdir. Bunları hayata geçirecek MHK'dir. Gelinen noktada bu kurumun iflas ettiğini görüyoruz"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.