Hava Durumu

Allah'tan ilk yarı bitti

Yazının Giriş Tarihi: 24.12.2017 10:28
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.12.2017 10:28

Evet, Allah'tan devre bitti.
Yoksa Bursaspor'daki bu oyun kurgusu ve bireysel performanstaki düşüş çok daha fazla puan kayıplarına gebeydi.
Tabii aynı düşüş Le Guen'de de.
Hafta içindeki son basın toplantısında, "İlk yarı sonunda hedef kaç puan?" sorusuna kaçamak cevaplar vermesinden belliydi takımın durumu.
Bursaspor'daki bu genel düşüşten faydalananlar kervanına, kümede kalma uğraşı veren Gençlerbirliği bile katıldı. 1 puan için 89 dakika savunma yapan Başkent ekibinin, tek etkili atağının gol olması ve Bursaspor'un Stancu- Kubilay çift santrfor ile oynarken bu gole stoper Titi ile cevap verebilmesi, kötüye gidişin en güzel örneği.
Stancu ve Kubilay ile bu işin olmayacağı, hiç olmazsa şut atabilen bir forvet gerektiği bir kez daha çıktı ortaya. Önce Stancu, sonra Kubilay'ın, baskı kurulduğu anlarda devamlı pastan yana tercihlerini kullanması sinir etti bizleri.
Aziz Behiç'i sol kulvardan alıp içeriye çekmek de etkili hücum ve şutları ortadan kaldırdı. Bursaspor bu kozunu da kullanamamış oldu Gençlerbirliği önünde. Sağ tarafta Delarge yine kötünün kötüsü. Boş vaziyette bir pas vermeyi bile beceremedi.
Sadece Batalla'nın gününde olması ve çok iyi pozisyonlar hazırlaması yetmedi, çünkü onun ikram ettiği topları anlamak için tercüman arar gibiydi yanındakiler ve önündekiler.
Joshua John'un sağa geçtikten sonra getirdiği top ve hazırladığı gol pozisyonu maçın tek olumlu hareketiydi. Hepsi o kadar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.